Λ.Μαχαιρίτσας: «Ο νέος δεν θέλει να γίνει νέος Κατσιμίχας, αλλά νέος Χατζηγιάννης»

Καταπέλτης οι δηλώσεις του τραγουδοποιού

Λ.Μαχαιρίτσας: «Ο νέος δεν θέλει να γίνει νέος Κατσιμίχας, αλλά νέος Χατζηγιάννης»

​Νέα κόντρα αναμένεται να ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο, μετά τις δηλώσεις -φωτιά του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Σε συνέντευξή του στο δημοσιογράφο Μάκη Μάκα του Αχελώος TV, ο ερμηνευτής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο εμπορικό τραγούδι και όσους το υπηρετούν, αφήνοντας αιχμές για συγκεκριμένο... συνάδελφο του.

«Δεν θέλει να γίνει καινούργιος Κατσιμίχας, δεν θέλει δεν τον νοιάζει. Θέλει να γίνει καινούργιος Χατζηγιάννης. Σου λέει εκεί υπάρχει χρήμα, θα βγάλω λεφτά, γκόμενες, αυτά, γυμνός από τη μέση και πάνω , με το πέτσινο, το σκουλαρικάκι , να είμαι ωραίος, να πηγαίνω στην Μύκονο. Πρέπει να γίνω σαν τον Κατσιμίχα, τον θεότρελο, να είμαι από το ένα ψυχιατρείο στο άλλο; Γιατί; Πιό καλά δεν είμαι έτσι; Αυτό θέλουν να κάνουν, αυτό πέρασε σε όλο τον κόσμο , ότι έτσι πρέπει να είναι, ότι αυτή είναι η μουσική μας. Εμείς είμαστε cult, είμαστε τρελοί του έντεχνου. Τι σημαίνει έντεχνο?» είπε ο τραγουδοποιός και πρόσθεσε:

«Δηλαδή, αν είναι εμπορικοί κι εμείς έντεχνοι. Να το ξαναπώ , άλλη μια δορά. Αυτά που έχουν πουλήσει οι εμπορικοί, εμείς τα έχουμε πουλήσει 8 φορές παραπάνω 18.11.24 Δεν θέλουν Νταλάρα άλλο. Ούτε καν Παπακωνσταντίνου άλλον δεν θέλουν. Πρέπει να βγαίνει ο άλλος , αυτό που έλεγε ο συγχωρεμένος ο φίλος μου ο Μπονάτσος "φύγε εσύ , έλα εσύ"»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top