Η οξύθυμη πλευρά του Τζον Λένον θα κυκλοφορήσει σε βιβλίο, μέσα από χειρόγραφες επιστολές του!

Οι 300 επιστολές πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Η οξύθυμη πλευρά του Τζον Λένον θα κυκλοφορήσει σε βιβλίο, μέσα από χειρόγραφες επιστολές του!
​Επιστολές του Τζον Λένον προς τον Πολ Μακάρτνεϊ, που αποκαλύπτουν την οξυθυμία του του ειρηνιστή καλλιτέχνη, πρόκειται να δουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ενώ μάλιστα θα κυκλοφορήσουν σε βιβλίο με τίτλο «The Lennon Letters».
Για πρώτη φορά η Γιόκο Όνο έδωσε άδεια να βγουν στη δημοσιότητα οι επιστολές του Τζον Λένον, ενώ βιβλίο μ'αυτές θα κυκλοφορήσει, υπό την επιμέλεια του Βρετανού δημοσιογράφου Χάντερ Ντέιβις, (ο οποίος έχει γράψει και την μοναδική εξουσιοδοτημένη βιογραφία των Beatles). Το βιβλίο θα αποκαλύψει τη διαφορετική πλευρά του χαρακτήρα του διάσημου μουσικού θρύλου, που έγινε σύμβολο μίας ολόκληρης γενιάς.
Πρόκειται για 300 περίπου γράμματα του Λένον, που ξεδιπλώνουν άγνωστες σκέψεις και στιγμές της ζωής του καλλιτέχνη. Μάλιστα, σε γράμμα του στον Πολ ΜακΚάρτνει το 1971 γράφει χαρακτηριστικά «για τα σκ... που ρίξατε σε μένα και τη Γιόκο». Παράλληλα, εμπαίζει τον Μακ Κάρτνεί, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι «η τέχνη είναι αυτή που είναι στις μέρες μας χάρη στους Beatles» απαντώντας του: «Δεν πιστεύω να τρελάθηκες. Πολ. Το πιστεύεις; Όταν πάψεις να έχεις αυτή την αυτοπεποίθηση ίσως συνέλθεις.»
Σε άλλα γράμματα αποκαλύπτεται η ενοχή που ένιωθε, όντας αυθάδης με μία σερβιτόρα, θυμωμένος με τους συνεργάτες του, ακόμη και έξαλλος από τη διαφιλονικία με το προσωπικό καθαρισμού της γειτονιάς του.

Οι 300 επιστολές και το βιβλίο που θα εκδοθεί θα δώσουν σίγουρα μια ιντριγκαδόρικη ματιά στην καθημερινότητα του θρύλου της μουσικής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top