Robert De Niro: «Κοκτέιλ» ουσιών οδήγησε τον 20χρονο εγγονό του στον θάνατο

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Διάφορες φωτογραφίες από δημόσιες εμφανίσεις του Robert De Niro

Πριν από έναν μήνα «έφυγε» από τη ζωή ο εγγονός του Robert De Niro, ο Leandro De Niro Rodriguez. Πριν από λίγες ώρες αποκαλύφθηκε η αιτία που οδήγησε τον 20χρονο στον θάνατο.

Βαρύ πένθος για τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Πέθανε ο 20χρονος εγγονός του

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Οι ιατροδικαστές εξέδωσαν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις, τα οποία έδειξαν πως ο νεαρός ήταν χρήστης σκληρών ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με το TMZ, ο 20χρονος είχε στον οργανισμό του φαιντανύλη, κεταμίνη και κοκαΐνη. «Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης, ο Leandro De Niro Rodriguez πέθανε από τις τοξικές επιδράσεις της φαιντανύλης, της αλπραζολάμης, της κεταμίνης και της κοκαΐνης. Ο θάνατός του οφείλεται σε ‘’καταλάθος’’ υπερβολική δόση», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

 

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Leandro, η μητέρα του, Drena De Niro, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως η οικογένεια έχασε έναν «γλυκό άγγελο» και πρόσθεσε πως «Κάποιος του πούλησε χάπια νοθευμένα με φαιντανύλη, που ήξερε ότι ήταν νοθευμένα, αλλά παρόλα αυτά του τα πούλησε».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως οι Αρχές της Νέας Υόρκης προχώρησαν στη σύλληψη μιας 20χρονης κοπέλας ονόματι Sofia H. Marks που φέρεται να είναι η έμπορος ναρκωτικών που προμήθευσε με τις ναρκωτικές ουσίες τον Leandro De Niro Rodriguez.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top