Αθωώθηκε η Πάλτροου - Τι ψιθύρισε στο αφτί του άνδρα που τη μήνυσε

Κέρδισε 1 δολάριο στη δίκη για το ατύχημα στο σκι η χολιγουντιανή ηθοποιός

Βίντεο από το Breakfast@Star

Απαλλάχθηκε από κάθε κατηγορία η Γκουίνεθ Πάλτροου, με το δικαστήριο να αποφαίνεται ότι είναι αθώα αναφορικά με ατύχημα στο σκι με έναν 76χρονο το 2016 στη Γιούτα. Η Γκουίνεθ, ανέκφραστη, κέρδισε το 1 δολάριο που ζήτησε ως αποζημίωση στην αντι-μήνυσή της προς τον 76χρονο και του είπε στο αφτί: «Σου εύχομαι να είσαι καλά».

«Έχασα μισή μέρα σκι»: Κράξιμο σε παγκόσμιο level για την Γκουίνεθ Πάλτροου

Σύμφωνα με τους ενόρκους, που συσκέφθηκαν για δύο ώρες, υπαίτιος για το ατύχημα κρίθηκε «100%» ο συνταξιούχος οπτικός Τέρι Σάντερσον. Κατέληξαν στο ότι αδιαμφισβήτητα εκείνος έπεσε πάνω της ενώ έκανε σκι, και όχι το αντίθετο.

Τα μάτια του Σάντερσον έβγαλαν «δολάρια», όταν είδε πως ενώ έκανε σκι σε βουνό στη Γιούτα, βρέθηκε να κουτρουβαλά στο χιόνι με τη χολιγουντιανή σταρ.

Τη μήνυσε αμέσως ζητώντας το αστρονομικό ποσό των 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων, λέγοντας πως εκείνη έπεσε πάνω του Υποστήριξε, μάλιστα, ότι απο το ατύχημα προκλήθηκε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και τέσσερα σπασμένα πλευρά.

Η ίδια υποστήριξε πως ενώ έκανε σκι με τα παιδιά της, εκείνος έπεσε πάνω της, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο στο χιόνι. Μάλιστα είπε πως στην αρχή πίστεψε πως κάποιος την πλησίασε από πίσω για να της επιτεθεί σεξουαλικά.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου στο δικαστήριο για το ατύχημα σκι

Ενσταντανέ της κινηματογραφικής σταρ στο εδώλιο/ AP

Η Πάλτροου βρέθηκε σε μία μακρά δικαστική περιπέτεια κατηγορούμενη για αμέλεια και εγκατάλειψη αναφορικά με ατύχημα που την κατήγγειλε ο 76χρονος ότι προκάλεσε ενώ έκανε σκι το 2016 σε πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο της Γιούτα.

Ο πρώτος δικαστής απέρριψε εκείνη την περίοδο την αρχική του μήνυση και τότε ο Σάντερσον κατέθεσε άλλη εκ νέου για 300.000 δολάρια, ενώ η ηθοποιός απάντησε με αγωγή για μόλις 1 δολάριο -συν δικαστικά έξοδα- την οποία και κέρδισε.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου στο δικαστήριο

Αθωωμένη αποχώρησε από την αίθουσα του δικαστηρίου η Πάλτροου/ AP

«Σου εύχομαι να είσαι καλά»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου μιλά στον 76χρονο που τη μήνυσε

«Σου εύχομαι να είσαι καλά» είπε η Πάλτροου στον 76χρονο που τη μήνυσε/ AP

Την ώρα που η Γκουίνεθ Πάλτροου έφευγε από την αίθουσα του δικαστηρίου, έχοντας αθωωθεί, πλησίασε τον 76χρονο, τον ακούμπησε στον ώμο και του ψιθύρισε στο αφτί: «σου εύχομαι να είσαι καλά», σύμφωνα με βίντεο της New York Post, με εκείνον να της απαντά «ευχαριστώ».

Χαμογέλασε ελαφρά στους δικηγόρους της και τους ενόρκους και έφυγε κυρία. Όπως είπε, θα μπορούσε να του έχει κόψει μια επιταγή και να γλιτώσει όλη αυτή την ταλαιπωρία. Παρόλα αυτά την έπνιγε το δίκιο της και πίστευε πως αυτή η λανθασμένη κατηγορία έπληττε τη φήμη και την ηθική ακεραιότητά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top