Τζένη Θεωνά:Ξεκαθαρίζει το αν έχει δεχθεί bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο

Η ηθοποιός έκανε μια δημόσια ανάρτηση στο Instagram

Εδώ και λίγες μέρες, η Τζένη Θεωνά έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση με κάποια δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται πως η ηθοποιός έχει δεχθεί bullying από τον συνεργάτη της Κωνσταντίνο Ρήγο.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες, όταν η Τζένη Θεωνά έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», κατά την οποία η ηθοποιός είπε χιουμοριστικά πως ο Κωνσταντίνος Ρήγος είναι «φοβερή βιτρολική περσόνα». Συγκεκριμένα, η Τζένη Θεωνά είπε γελώντας: «Μου έχει μιλήσει πάρα πολύ άσχημα, με πολλές αφορμές με έχει προσβάλλει επανειλημμένα, είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying, για body shaming, για mommy shaming, όλα αυτά θέλω να τα καταγγείλω». 

Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Φωτογραφίες από το σπίτι τους!

Έτσι, σήμερα θέλησε να κάνει μια δημόσια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας τη σχέση της με τον συνεργάτη της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διαβάζοντας δημοσιεύματα που σχολιάζουν όσα είπα για τον αγαπημένο μου φίλο Κωνσταντίνο Ρήγο όταν βρέθηκα καλεσμένη στην χιουμοριστική εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" κρίνω πως τα λεγόμενά μου αναπαρήχθησαν με τρόπο που δεν αναλογεί στην διάθεση του προφορικού λόγου και της εκπομπής. Γι' αυτό νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω στους ανθρώπους, που ίσως δεν έτυχε να δουν το σχετικό απόσπασμα αλλά έπεσε στην αντίληψη τους κάποιος τίτλος, πως η διάθεση μου ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική. Προφανώς και δεν έχω δεχτεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, γελάω και μόνο που το γράφω. Αντιθέτως έχω δεχτεί πολλή αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη πάνω στην σκηνή κι επίσης γερές δόσεις αιχμηρού, οξυδερκέστατου, σατυρικού χιούμορ. Κι όπως είπα και στην εκπομπή είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που τον αγαπώ. • Ωστόσο επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή πολύ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα θα πρότεινα μα μην προσπαθούμε να μετατρέψουμε ακόμα και το χιούμορ σε καταγγελία γιατί έτσι χάνουν και τα δύο την αξία τους. Ευχαριστώ.

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on

«Διαβάζοντας δημοσιεύματα που σχολιάζουν όσα είπα για τον αγαπημένο μου φίλο Κωνσταντίνο Ρήγο όταν βρέθηκα καλεσμένη στην χιουμοριστική εκπομπή "Αυτός και ο Άλλος" κρίνω πως τα λεγόμενά μου αναπαρήχθησαν με τρόπο που δεν αναλογεί στην διάθεση του προφορικού λόγου και της εκπομπής.

Γι' αυτό νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω στους ανθρώπους, που ίσως δεν έτυχε να δουν το σχετικό απόσπασμα αλλά έπεσε στην αντίληψη τους κάποιος τίτλος, πως η διάθεση μου ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική.

Θεωνά: Βόλτα στο δάσος με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους

Προφανώς και δεν έχω δεχτεί bullying από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, γελάω και μόνο που το γράφω. Αντιθέτως έχω δεχτεί πολλή αγάπη, φροντίδα και υποστήριξη πάνω στην σκηνή κι επίσης γερές δόσεις αιχμηρού, οξυδερκέστατου, σατυρικού χιούμορ. Κι όπως είπα και στην εκπομπή είναι κι αυτός ένας από τους λόγους που τον αγαπώ.

Ωστόσο, επειδή βρισκόμαστε σε μία εποχή πολύ ευαίσθητη σε τέτοια θέματα θα πρότεινα να μην προσπαθούμε να μετατρέψουμε ακόμα και το χιούμορ σε καταγγελία γιατί έτσι χάνουν και τα δύο την αξία τους. Ευχαριστώ», ήταν το κείμενο που ανέρτησε η ηθοποιός. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top