Υπερήφανη μαμά η Χατζίδου: Η κόρη της έκανε τα πρώτα της βήματα!

Το μήνυμα της τραγουδίστριας στο Instagram

Όλες οι μαμάδες ανυπομονούν να δουν τα παιδάκια τους να κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Αυτή τη στιγμή ευτυχίας βίωσε και το πρωί της Τρίτης, η Ελένη Χατζίδου. Είδε την κόρη της, Μελίτα – Δήμητρα να στέκεται γερά στα πόδια της και με χαρά να κάνει τα πρώτα της βηματάκια.

Full time μαμά η Χατζίδου! Έτσι πέρασε το απόγευμα με την κόρη της

Η διάσημη μαμά δεν έχασε την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσει την κόρη της και στη συνέχεια να μοιραστεί την ευτυχία της μαζί με τους followers της, με τους οποίους διατηρεί μια πολύ καλή σχέση.

Ελένη Χατζίδου: Πρωινή γυμναστική και βουτιές για την κόρη της, Μελίτα!

«Δεκατεσσαρων μηνών κάναμε μονες τα πρώτα βήματα! Τόσο περπάτησα κ εγώ μου είπε η Μαμα μου! Δεν ξέρω αν θεωρείται «αργά»η «νωρίς» κ ούτε με νοιάζει κ ούτε εσας να σας νοιάζει! Να χαίρεστε όλες τις στιγμές κ να μην ανησυχείτε βασανίζοντας το μυαλό σας με τα «γιατί»! «Γιατί δεν περπατάει ενώ της φίλης μου είναι μικρότερο κ περπατάει»,» «γιατί δε μιλάει ακόμα» «γιατί δεν τρώει με πιρούνι» «γιατί δεν κρατάει το μπιμπερό»κλπ...Όλα τα παιδάκια είναι διαφορετικά❤️Να τα χαιρόμαστε», σχολίασε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεκατεσσαρων μηνών κάναμε μονες τα πρώτα βήματα! Τόσο περπάτησα κ εγώ μου είπε η Μαμα μου! Δεν ξέρω αν θεωρείται «αργά»η «νωρίς» κ ούτε με νοιάζει κ ούτε εσας να σας νοιάζει! Να χαίρεστε όλες τις στιγμές κ να μην ανησυχείτε βασανίζοντας το μυαλό σας με τα «γιατί»! «Γιατί δεν περπατάει ενώ της φίλης μου είναι μικρότερο κ περπατάει»,» «γιατί δε μιλάει ακόμα» «γιατί δεν τρώει με πιρούνι» «γιατί δεν κρατάει το μπιμπερό»κλπ... Όλα θα τα παιδάκια είναι διαφορετικά❤️ Να τα χαιρόμαστε 🥰 #babyfirststeps #baby #babygirl #cutebabies

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top