Anita Brand: Η εξομολόγηση λίγο πριν γεννήσει

«Με τον Χάρη περάσαμε στιγμές που κλάψαμε»

Η έκπληξη της Anita Brand στον Χάρη Χριστόπουλο για τα γενέθλιά του πριν από μερικές βδομάδες

Σε λίγες ημέρες ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι και όπως είναι φυσικό, η ανυπομονησία τους είναι μεγάλη.

Χριστόπουλος-Brand: Οι τρυφερές φωτογραφίες λίγο πριν γίνουν γονείς!

Η όμορφη make up artist, λίγο πριν γεννήσει θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματά της για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας.

Έτσι, δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γυναικολόγο της κι έγραψε στη λεζάντα: «Με ρωτάτε πολύ συχνά αν έχω άγχος ή αν φοβάμαι καθόλου την διαδικασία της γέννας.

Η απάντηση μου πάντα είναι το ίδιο:

-δε φοβάμαι καθόλου, ίσα-ίσα ανυπομονώ να έρθει η μέρα εκείνη και να το ζήσω επιτέλους αυτή την εμπειρία, και ο λόγος για αυτό, για το πως αντιμετωπίζω την σκέψη της γέννας και όλη την διαδικασία, είναι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος ο @stefanoschandakas ο οποίος ήταν και είναι μαζί μας σε όλο αυτό το ταξίδι μαζί με την φανταστική ομάδα του.

Με τον Χάρη Χριστόπουλο έχουμε περάσει στιγμές που φοβηθήκαμε, που κλάψαμε, που πονέσαμε αλλά ο Στέφανος πάντα με τον τρόπο του και βέβαια με βάση την εμπειρία του μας καθησύχαζε και μας έκανε να νιώθουμε απόλυτη ασφάλεια στα χέρια του. Το ‘’σ’ ευχαριστούμε’’ είναι λίγο για να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας!!!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με ρωτάτε πολύ συχνά αν έχω άγχος ή αν φοβάμαι καθόλου την διαδικασία της γέννας🤰🏼🤱🏼 Η απάντηση μου πάντα είναι το ίδιο: -δεν φοβάμαι καθόλου, ίσα-ίσα ανυπομονώ να έρθει η μέρα εκείνη και να το ζήσω επιτέλους αυτή την εμπειρία, και ο λόγος για αυτό, για το πως αντιμετωπίζω την σκέψη της γέννας και όλη την διαδικασία, είναι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος ο @stefanoschandakas ο οποίος ήταν και είναι μαζί μας σε όλο αυτό το ταξίδι μαζί με την φανταστική ομάδα του💁🏼‍♀️💁🏻‍♀️💁🏽‍♀️ Με τον @harrischristopoulos έχουμε περάσει στιγμές που φοβηθήκαμε, που κλάψαμε, που πονέσαμε αλλά ο Στέφανος πάντα με τον τρόπο του και βέβαια με βάση την εμπειρία του μας καθησύχαζε και μας έκανε να νιώθουμε απόλυτη ασφάλεια στα χέρια του🙌🏼 Το «σ’ευχαριστούμε» είναι λίγο για να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας!!! 🙏🏼🙏🏼 #countdown #readytopop

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top