Ελένη Χατζίδου: Οι συγκινητικές ευχές για τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου

«Αυτός είναι ο δικός μου ήρωας…»

Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για τα καλοκαιρινά σχέδια του ανδρόγυνου

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Ελένη Χατζίδου καθώς ο αγαπημένος της σύζυγος, Ετεοκλής Παύλου, έχει τα γενέθλιά του. Φυσικά, η τραγουδίστρια δε θα μπορούσα να μην του ευχηθεί και δημόσια με τις πιο τρυφερές και συγκινητικές ευχές.

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτός είναι ο δικός μου ηρωας... Κ ποσο τυχερή είμαι που είναι ο άντρας που θα ζήσω μαζί του για μια ολόκληρη ζωη κ ο πατέρας της κόρης μου θα τη μεγαλώσει με αρχές κ αξίες😌 Αυτός λοιπόν ο υπέροχος άντρας σήμερα γίνεται 30 χρόνων!🎂🎂🎂 ναι ναι τον μεγάλωσα στα χέρια μου🤣🤣🤣 Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου!μας κανεις περήφανους κάθε μέρα❤️ Σ αγαπαμε πολύ! Ελενη-Μελιτα Δημητρα

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou) on

Είναι επίσημο: Χατζίδου – Παύλου θα κάνουν καλοκαιρινή εκπομπή!

«Αυτός είναι ο δικός μου ήρωας… Και πόσο τυχερή είμαι που είναι ο άντρας που θα ζήσω μαζί του για μια ολόκληρη ζωή και ο πατέρας της κόρης μου θα τη μεγαλώσει με αρχές κ αξίες. Αυτός λοιπόν ο υπέροχος άντρας σήμερα γίνεται 30 χρόνων! Ναι ναι τον μεγάλωσα στα χέρια μου. Χρόνια σου πολλά άγγελε μου! Μας κάνεις περήφανους κάθε μέρα. Σ’ αγαπάμε πολύ! Ελένη -Μελίτα Δήμητρα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου κάτω από μία φωτογραφία του συζύγου και πατέρα της κόρης της που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top