Γιώργος Χρανιώτης: Αυτοσαρκάζεται με τα ατίθασα σγουρά μαλλιά του!

Τι λέει για τη...ραγδαία εξάπλωση της τρίχας;

Σχεδόν μετά από δύο μήνες εγκλεισμού έγινε η άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν παρθεί για την προστασία από την πανδημία του κορωνοϊού.

Πολλοί επώνυμοι αδημονούσαν να επισκεφθούν τα κομμωτήρια για να περιποιηθούν τα μαλλιά τους, αλλά αυτό δε συμβαίνει και στην περίπτωση του Γιώργου Χρανιώτη.

Ο ηθοποιός, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, φαίνεται πως απολαμβάνει το look που απέκτησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Γιώργος Χρανιώτης: Η σύζυγός του λικνίζεται με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Τα κατσαρά του μαλλιά και το μούσι του έχουν μακρύνει όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αλλά μέχρι στιγμής το διασκεδάζει λέγοντας: «Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει αυτό το πράγμα με τα μαλλιά και τα μούσια. Κάτι πρέπει να γίνει. Θα το κάνω, αλλά για την ώρα απολαμβάνω αυτή την κατάσταση. Εσείς δε χρειάζεται να την απολαύσετε αλλά είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση».

Χρανιώτης: Το υγιεινό γεύμα που ετοίμασε για την εγκυμονούσα σύζυγό του

Ο Γιώργος Χρανιώτης δε σταματά να αυτοσαρκάζεται συμπληρώνοντας στη λεζάντα της ανάρτησης του: «Όταν η αναστάτωση του πλανήτη επηρεάζει, τη ραγδαία εξάπλωση της τρίχας.Ή αλλιώς...Μεγάλε κουρέψου-ξυρίσου γιατί δεν πάει άλλο.ALO!!!!!!OUI!!!!NO NO NO».

Οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την εμφάνισή του, ενώ τα likes έπεσαν «βροχή»!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top