Λασκαράκη - Σουλτάτος:Τα μηνύματα αγάπης στην πρώτη επέτειο του γάμου τους

Οι τρυφερές ευχές που αντάλλαξε το ερωτευμένο ζευγάρι

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Οι κόντρες με το ποδήλατο στον κήπο του σπιτιού τους

Ήταν Δευτέρα του Πάσχα (29 Απριλίου 2019), όταν το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε τις πασχαλινές του διακοπές στην Κρήτη και παράλληλα ετοίμαζε τον γάμο του, ο οποίος έγινε σε πολύ στενό κύκλο.

Δύο μήνες αργότερα, η ηθοποιός και ο σεφ έκαναν ένα γαμήλιο πάρτι στη Νάξο έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.

Σίγουρα, δεν περίμεναν πως έναν χρόνο αργότερα θα γιόρταζαν την πρώτη τους επέτειο κλεισμένοι στο σπίτι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μπορεί τα πράγματα να μην ήρθαν όπως ήθελαν, αλλά  δεν έχασαν το χιούμορ τους αν κρίνουμε από τα βίντεο που ανέβασε το βράδυ της Τετάρτης (29/04), η Βάσω Λασκαράκη στα InstaStories.

Έχοντας στο πλευρό της τον άνδρα της ζωής της ακούγεται να λέει: «Ωραία επέτειος και πάνω από όλα οικονομική. Πώς τα περνάς στην πρώτη σου επέτειο; Πώς τα περνάς στον γάμο σου; Εγώ στον δικό μου γάμο τα περνάω πολύ καλά. Happy Anniversary. Στον πλανήτη Happy»!

Λευτέρης Σουλτάτος: Θα έλεγε «ναι» σε ένα παιδί με τη Βάσω Λασκαράκη;

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αδημοσίευτες φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι ανταλλάσοντας ευχές.

«29/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα ... σαν σήμερα . Άντε και στα εκατό ! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας ... @vasolaskaraki Ευχαριστούμε @ritsapapakaliati @lenials άντε και του χρόνου reunion party 🎊 . Party loaded... », έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος με τη Βάσω Λασκαράκη να απαντά: «29/4/2019 ♡Our trip to happiness ♡Χρόνια πολλά αγάπη μου ...να τα εκατοστήσουμε... στα καλύτερα που έρχονται ....με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί.... #mylove #happyanniversary @lefteris.soultatos
I̳N̳ T̳H̳E̳ E̳N̳D̳, E̳V̳E̳R̳Y̳T̳H̳I̳N̳G̳ I̳S̳ A̳ G̳A̳G̳
#charliechaplinquote #partyloaded».

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top