Θεωνά-Αναστασιάδης: Δείτε πώς γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

Εν μέσω καραντίνας

Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, γιόρτασαν τη Δευτέρα ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά!

Ο μικρός, Αρίωνας, έγινε ενός και σίγουρα οι γονείς του είχαν φανταστεί διαφορετικά τα γενέθλια του, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού ανέτρεψε όλα τους τα σχέδια.

Έτσι, ο μικρός Αρίωνας το γιόρτασε μόνο μαζί με τους γονείς του και τον τετράποδο φίλο της οικογένειας, χωρίς την παρουσία άλλων παιδιών και αγαπημένων προσώπων.

Μάλιστα, η Τζένη Θεωνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία από το ιδιαίτερο αυτό πάρτι που στήθηκε.

«Στα πρώτα μας γενέθλια.. έχουμε ο ένας τον άλλον. Και κυρίως έχουμε τον Αρίωνα που χαίρεται και γελάει με την καρδιά του! Και μέσα σ' ένα τεράστιο γαλάζιο μπαλόνι στέλνουμε την αγάπη μας στα ξαδερφάκια μας, στον Κίμωνα, στους φίλους μας, στα παιδάκια όλου του κόσμου. Να είναι γερά κι ευτυχισμένα! Να τα χαιρόμαστε κάθε μέρα! Αρίωνα Σ' Αγαπάμε!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που κοινοποίησε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στα πρώτα μας γενέθλια.. έχουμε ο ένας τον άλλον. Και κυρίως έχουμε τον Αρίωνα που χαίρεται και γελάει με την καρδιά του! 💙 Και μέσα σ' ένα τεράστιο γαλάζιο μπαλόνι στέλνουμε την αγάπη μας στα ξαδερφάκια μας, στον Κίμωνα, στους φίλους μας, στα παιδάκια όλου του κόσμου. Να είναι γερά κι ευτυχισμένα! Να τα χαιρόμαστε κάθε μέρα! Αρίωνα Σ' Αγαπάμε! #happyfirstbirthday #birthdayboy #party #family #menoumespiti #socialdistancing

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top