Βασιλική Μιλλούση: Με κοιλιακούς-φέτες τέσσερις μήνες μετά τη γέννα

Δείτε τη γυμναστική που έκανε μόλις κοίμησε το μωράκι της

Δείτε βίντεο από έξοδο του ζευγαριού με την κόρη τους για ψώνια

Εδώ και τέσσερις μήνες, η Βασιλική Μιλλούση βιώνει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κόρη της, Σοφία.

Παντρεύονται μετά τους Ολυμπιακούς του 2020 Πετρούνιας και Μιλλούση

Η αθλήτρια, έχει αφοσιωθεί στην πριγκίπισσά της, όμως, προσπαθεί πάντοτε να βρίσκει λίγο ελεύθερο χρόνο, για να γυμνάζεται και όπως βλέπουμε στη  νέα της ανάρτηση, όχι μόνο τα καταφέρνει στην απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης αλλά έχει επανέλθει στην καλλίγραμμη σιλουέτα που είχε πριν μείνει έγκυος!

Είδαμε τους κοιλιακούς της και μείναμε με το στόμα ανοιχτό! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...Πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να σηκωθείς απο τον καναπέ σου και να κάνεις γυμναστική ενώ μόλις έχει κοιμηθεί το μπεμπέ σου,όμως είναι πολλά τα οφέλη που θα αποκομίσεις αν τελικά το καταφέρεις ! #αυτοπεποιθηση #ενέργεια #4months #postpregnancy Στο διαδικτυο υπάρχουν πολλα βιντεο με ότι γυμναστική θελετε επίλεξε μία και πάμε!...( ναι ακομα και εγω βρίσκω ,επιλέγω και κανω καθε φορα και κατι διαφορετικο😉) Μπορείς και εσυ❣ ___________________________________ #motivation #bodygoals #abs

A post shared by Vasiliki Millousi oly (@vasilikimillousi) on

 

«Πολλές φορές είναι αρκετά δύσκολο να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να κάνεις γυμναστική ενώ μόλις έχει κοιμηθεί το μπεμπέ σου, όμως είναι πολλά τα οφέλη που θα αποκομίσεις αν τελικά το καταφέρεις! Μπορείς και εσύ», έγραψε χαρακτηριστικά η Βασιλική Μιλλούση στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, δείχνοντάς μας την γυμναστική της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top