Έγινε κουμπάρος ο Άκης Πετρετζίκης-Η φωτογραφία από τον γάμο

Πάντρεψε την αγαπημένη του συνεργάτιδα

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε κουμπάρος, καθώς πάντρεψε τη καλή του φίλη και στενή του συνεργάτιδα, Μαίρη!

Ο γοητευτικός σεφ και η Μαίρη συνεργάζονται από τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μαγειρικής και εκείνη βρισκόταν πάντα στο πλευρό του τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα, όπως έγραψε ο ίδιος.

Ο Άκης ανέβασε μία φωτογραφία μετά τον γάμο και έγραψε ένα συγκινητικό post: 

«Η Μαίρη είναι μαζί μου από την αρχή τότε που δεν υπήρχε το Kitchen Lab και δουλεύαμε το site μου στο σπίτι μου… γραφείο της το σαλόνι μου, κουζίνα δοκιμών η κουζίνα του σπιτιού μου και φωτογραφικό στούντιο το μπαλκόνι μου με το κινητό μου… Περάσαμε μαζί λύπες, αποτυχίες, στεναχώριες, αφραγκίες, μα πάντα ήταν εκεί, βρίσκαμε τον τρόπο να ξεπερνάμε τα πάντα και μετά από 3 χρόνια μπορέσαμε να κάνουμε τα δικά μας γραφεία με τις δικές τους δοκιμαστικές κουζίνες και το δικό μας φωτογραφικό στούντιο …. Τώρα πια έγινα και κουμπάρος της για να με φάει στην μάπα μια ζωή! Να ζήσετε! Σας αγαπώ και τους δυο!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η @maryroseandr είναι μαζί μου από την αρχή, από τότε που δεν υπήρχε το @kitchenlab_official και δουλεύαμε το site μου στο σπίτι μου. Γραφείο της το σαλόνι μου, κουζίνα δοκιμών η κουζίνα του σπιτιού μου, και φωτογραφικό στούντιο το μπαλκόνι μου με κάμερα το κινητό μου. Περάσαμε μαζί λύπες, αποτυχίες, στεναχώριες, αφραγκίες, μα πάντα ήταν εκεί. Βρίσκαμε τον τρόπο να ξεπερνάμε τα πάντα και μετά από 3 χρόνια μπορέσαμε να κάνουμε τα δικα μας γραφεία, με τις δικές τους δοκιμαστικές κουζίνες, και το δικό μας φωτογραφικό στούντιο! Τώρα πια έγινα και κουμπάρος της, για να με φάει στη μάπα μια ζωή! 😂😂😂 Να ζήσετε! Σας αγαπώ και τους δύο! ❤️

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top