ΔΕΙΤΕ: Με ποια είναι ερωτευμένος ο αδελφός της Μ��νεγάκη;

Μάθετε τα πάντα για τη σχέση του

ΔΕΙΤΕ: Με ποια είναι ερωτευμένος ο αδελφός της Μενεγάκη;

Ποια Τζο Τόγκου και ποια Real Housewife; Ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος, φαίνεται ότι προτιμά τις παλιές αγάπες, που πάνε και στον παράδεισο, όπως λένε οι Πυξ Λαξ.

Φήμες λοιπόν θέλουν τον Θοδωρή να έχει επιστρέψει από Λονδίνο και να πολιορκεί στενά την πρώην του, Δώρα Κατσικογιάννη, μοντέλο στο επάγγελμα παρακαλώ.

Στο παρελθόν ο φωτογραφικός φακός είχε συλλάβει τους δυο τους σε τρυφερά ενσταντανέ, ενώ η Δώρα ταξίδευε πολύ συχνά στη βρετανική πρωτεύουσα για να δει τον καλό της.

Όμως το πράγμα κάπου σκάλωσε και τα δυο παιδιά τελικά χώρισαν.

Τελικά είναι ή δεν είναι μαζί; Η Δώρα Κατσικογιάννη δεν φαίνεται διατεθειμένη να μας διαφωτίσει. Προτιμά να το παίζει Πυθία, όπως και πολλοί άλλοι στην ελληνική showbiz.

«Είμαι; Δεν είμαι; Δε σας λέω», είναι η Δώρα, ενισχύοντας το… «μυστήριο».

«Δεν θα θελα να πω κάτι και γενικά όταν είχαν βγει τα δημοσιεύματα, δεν έκανα καμία δήλωση, είναι αρχή μου αυτό από τότε που συνέβη όλο αυτό, όποτε δεν βρίσκω τον λόγο να πω και κάτι τώρα», απαντά σε όποιον τη ρωτά για το Θοδωρή.

Πάντως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι όπου είναι η Δώρα, να σου δίπλα της ο αδελφός της Ελενίτσας. Τελευταία μάλιστα τα δυο τους ήταν μαζί στο πάρτι ενός κοινού φίλου τους.

Τυχαία, μας λέει το μοντέλο, καλέ, δεν είχανε ραντεβουδάκι, απλά έτυχε να βρεθούν στο πάρτι του φίλου τους. Την ίδια ώρα βέβαια φροντίζει να μας ενημερώσει για το πόοοοσο πολύ αγαπάει τον Θοδωρή και πόοοοσο μεγάλη αδυναμία του έχει.

«Ναι έχουμε παρά πολύ καλές σχέσεις γιατί εγώ του έχω παρά πολύ μεγάλη αδυναμία, τον αγαπώ», λέει και δεν αποκλείει τίποτα για το μέλλον: «Ποτέ μη λες ποτέ . Πάντα είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Πιστεύω ότι υπάρχει αμοιβαία αγάπη. Πάντα υπήρχε , του έχω αδυναμία πολύ».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top