"Επίσκεψη" από άντρα με μαχαίρι δέχτηκε η Taylor Swift

Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και άλλα όπλα

Άντρας με μαχαίρι έξω από το σπίτι της Taylor Swift

Φόρεσε μάσκα στο πρόσωπό του, έκανε ταξίδι 1000 μιλίων και εισέβαλε στο σπίτι της Taylor Swift. Η χαρά του, όμως, δεν κράτησε πολύ, μιας και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και πλέον καλείται να πληρώσει ούτε λίγο, ούτε πολύ 75.000 δολάρια μετά από μήνυση που του έχει ασκηθεί.

Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή.

Ο 38χρονος άντρας, που ακούει στο όνομα Julius Sandrock συνελήφθη ως ύποπτος μετά από καταγγελία ότι πιθανότατα παρακολουθούσε την ποπ σταρ. Μάλιστα, στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μαχαίρι, σχοινί και γάντια τη στιγμή της σύλληψής του.

Για να βρεθεί κοντά στην ξανθιά τραγουδίστρια έκανε διαδρομή μεγαλύτερη των 1000 μιλίων, αφού το σπίτι του βρίσκεται στο Broomfield του Colorado, ενώ αυτό της Swift στο Beverly Hills!

Κι όλα αυτά για να την... επισκεφτεί, όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, που τον έστειλαν στο κρατητήριο, όπου και πέρασε 3 ημέρες. Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ότι πάσχει από κατάθλιψη, διπολική διαταραχή, ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και βρίσκεται κάτω από την επίβλεψη ιατρικού προσωπικού, ενώ ακολουθεί και ειδική θεραπευτική αγωγή.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top