Ελένη Χατζίδου: «Όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση χωρίζουν»

Η απάντηση του Ετεοκλή Παύλου

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Με αφορμή τα όσα είπε ο Άρης Καβατζίκης στο Πάμε Δανάη! για τη συνύπαρξη ενός ζευγαριού και στα τηλεοπτικά πλατό και πως οι ισορροπίες κλυδωνίζονται κι εν τέλει χωρίζουν, η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκαν στη δική τους συνεργασία στην πρωινή εκπομπή του Star.  

Χατζίδου σε Παύλου: «Θα ήθελα να κάνουμε περισσότερα πράγματα οι δύο μας»

Η παρουσιάστρια του Breakfast@Star είπε αρχικά: «Από την πρώτη στιγμή που συνεργαστήκαμε, όταν πάμε σε συνεντεύξεις η πρώτη ερώτηση είναι πάντα “Δε φοβάστε που θα δουλέψετε μαζί;". Μα είναι αλήθεια παιδιά, όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση χωρίζουν. Χθες όταν άκουσα τον Άρη Καβατζίκη, έστειλα μήνυμα στον Ετεοκλή να το δει, έχει τα δίκια του. Και μου στέλνει "Είμαι έξαλλος, δεν ισχύει”. Όποια δουλειά και να κάνεις κι έχει μέσα έναν ανταγωνισμό και μια εξέλιξη, θα τον δεις τον άλλον έτσι. Δε φταίει η τηλεόραση. Δεν ισχύει για εμάς». 

Ελένη Χατζίδου: Το δώρο και το τραγούδι του Ετεοκλή για τη γιορτή της

«Εγώ νομίζω ότι δε θα μπορούσα να δουλέψω με κάποιον άλλον έτσι όπως είμαι με τον Ετεοκλή. Επειδή είμαι και λίγο άνθρωπος καχύποπτος που θα κάνω και τη σκέψη μου τη διαφορετική. Αν πχ. όπως τώρα θα πάρει ένα θέμα ο Ετεοκλής ή μπορεί να με διακόψει σε κάτι που λέω ή κάτι που θα 'χουμε συζητήσει και θα μου κλέψει την ιδέα... », πρόσθεσε η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια. «Ελένη έχεις κλυδωνιστεί;», αναρωτήθηκε ο Ετεοκλής.

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο και γλυκό πράγμα από το να δουλεύεις με τον άνθρωπο σου. Δεν αναγνωρίζω τη δουλειά ως δηλητήριο. Το δηλητήριο υπάρχει εκτός δουλειάς κι αποκαλύπτεται ίσως σε έναν εργασιακό χώρο», ξεκαθάρισε ο Ετεοκλής Παύλου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top