Ληστεία στο σπίτι Μαυρίδη: Τους έδεσαν και τους χτύπησαν- Όλες οι λεπτομέρειες στο star.gr

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του μουσικοσυνθέτη και της συζύγου του, Π. Καϊμακάμης

Μια εφιαλτική νύχτα έζησε ο Τόνυ Μαυρίδης και η σύζυγός του Ευαγγελία Καραμπατζάκη τα ξημερώματα της Τετάρτης, καθώς, όπως σας γράψαμε από το star.gr, έπεσαν θύματα ληστείας στο σπίτι τους στην Άνω Γλυφάδα.

Μιλώντας στο star.gr, ο δικηγόρος του μουσικού παραγωγού-μουσικοσυνθέτη, Πέτρος Καϊμακάμης, έκανε λόγο για ληστεία «με ιδιαίτερη σκληρότητα» καθώς οι δράστες, όχι μόνο έδεσαν, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα το ζευγάρι, αλλά το χτύπησαν κιόλας!

1031_TONI_MAVRIDIS_EVAGELIA_KARAMPATZAKI_2282015.jpg
Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς και έναν Έλληνα, κατά την εκτίμηση των εντολέων του, οι οποίοι υπό την απειλή όπλου μπήκαν στην οικία του και με βαριοπούλες προσπάθησαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο που είχε ο Τόνυ Μαυρίδης στο σπίτι, το οποίο βέβαια ήταν άδειο!

Όπως εξήγησε ο κ. Καϊμακάμης, από το θόρυβο αναστατώθηκαν οι γείτονες οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι δράστες, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, άρπαξαν από το σπίτι περίπου 2.500 ευρώ και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

1236_VRETOY_MAYRIDIS_KARAMPATZAKI_12042016.jpg
Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και την Κατερίνα Σουλιώτη, η πεθερά του Τόνυ Μαυρίδη, έκανε γνωστό πως η κόρη της και ο γαμπρός της επικοινώνησαν μαζί της, λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία τους.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top