Crash test: Τζούλια Αλεξανδράτου VS Ρίας Αντωνίου

Οταν η πλατίνα τσακώθηκε με το eye-liner...

Crash test: Τζούλια Αλεξανδράτου VS Ρίας Αντωνίου
Η μία εμφανίστηκε το 2006 και η άλλη δύο χρόνια μετά. Η μία αναζήτησε γρήγορα και πολύ εύκολα λεφτά, η άλλη περίμενε λίγο μέχρι να γίνει γνωστή και να κάνει… καριέρα.
Ο λόγος για τις ξανθές σεξοβόμβες Τζούλια Αλεξανδράτου και Ρία Αντωνίου, που μπορεί αρχικά να «πλακώνονταν» για το ποια έχει πιο επιτυχημένο πλατινέ extension, πιο μακριά βλεφαρίδα και πιο ατέλειωτα πόδια, η επιλογές τους, όμως, έφεραν σήμερα την πρώτη… άφαντη και την δεύτερη στο ιταλικό σοου χορού Ballando con le stele.

Γεννημένη το 1985, η Τζούλια έκανε την εμφάνισή της το 2006 στα καλλιστεία «μαγεύοντας» τους πάντες. Αυτό που συζητήθηκε τότε δεν ήταν ο τίτλος της αναπληρωματικής Σταρ Ελλάς που κέρδισε, αλλά η περιβόητη γκριμάτσα που «έπιασε» η κάμερα, με την οποία αμφισβητούσε τα μέχρι εκείνη την στιγμή αποτελέσματα του διαγωνισμού ομορφιάς. Η Τζούλια έγινε περιζήτητη. Κανάλια και περιοδικά άρχισαν να την «πολιορκούν» για μια δήλωση ή φωτογράφιση. Η ίδια, όχι μόνο άρχισε να μιλάει, αλλά δεν άργησε να τα πετάξει όλα έξω, φθάνοντας στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου, που πωλούνταν μέχρι και στα περίπτερα.


Δύο χρόνια μετά, η Ρία Αντωνίου στέφθηκε Β Μις Ελλάς 2008. Με χαρακτηριστικά που παρέπεμπαν στην Τζούλια, μεγάλα χείλη, ανοιχτόχρωμα μάτια και κατάξανθο μαλλί, η Ρία βρέθηκε αμέσως στο στόχαστρο της Τζούλιας, η οποία έλεγε ότι η Ρία την… μιμείται και ανταπάντησε αμέσως, με δηλώσεις τύπου «δεν ασχολούμαι», «κοιτάω τί κάνω εγώ» και «αποφεύγω τις ισιωτικές». Κοσμικές εμφανίσεις, φωτογραφήσεις που άφηναν λίγα στην φαντασία, νάζια και κινήσεις του σώματος δήθεν τυχαίες και κυρίως προώθηση του γεμάτου υπονοούμενα σεξ απίλ της ήταν τα πιο τρανταχτά κοινά σημεία με την Τζούλια. Ένα πράγμα ήταν όμως πολύ διαφορετικό: Η Ρία είχε φύλακα - άγγελό της τον Ηλία Πανταζόπουλο, ο οποίος, όχι μόνο την καθοδήγησε σε πιο αργά και σταθερά βήματα, αλλά σίγουρα την προστάτεψε από λάθη, που ενδεχομένως να της στοίχιζαν ακόμη και την καριέρα της.

Αποτέλεσμα; Σήμερα, η Τζούλια, μετά από όχι μόνο κακές, αλλά και αμφιβόλου αποτελέσματος επιλογές, έχει χαθεί από το προσκήνιο, καθώς οι κάμερες δεν την ακολουθούν πια.
Από την άλλη, η Ρία ζει και εργάζεται την Ιταλία, ενώ χορεύει και στο ιταλικό Dancing, το Ballando Con le Stelle, έχοντας αφήσει πίσω της οτιδήποτε θα έκανε κακό στην δημόσια εικόνα της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top