Μ. Ορφανού: «Ήρθε η ώρα να θάψω το παρελθόν στον πυρήνα της γης»

«Η πρώτη που με αποδέχτηκε ήταν η καλόγρια θεία μου»

Μ. Ορφανού: «Ήρθε η ώρα να θάψω το παρελθόν στον πυρήνα της γης»
Κέρδισε τις εντυπώσεις για την ερμηνεία της στην «Στρέλλα», τιμήθηκε με βραβεία και τώρα ξεχωρίζει και πάλι ως Λίζα στους «Βασιλιάδες». Η Μίνα Ορφανού μιλά για πρώτη και τελευταία φορά για το παρελθόν της, φωτογραφίζεται σε ένα νεκροταφείο και δηλώνει έτοιμη να το θάψει στον πυρήνα της γης.

«Έχω τραβήξει από πάνω μου την ταμπέλα της τρανσέξουαλ. Αποφάσισα να δηλώσω τι είμαι για τελευταία φορά. Ήρθε η ώρα επιτέλους να θάψω στον πυρήνα της γης όλα αυτά που έχουν πει για μένα. Δε θα ξαναδώσω άλλη συνέντευξη για να μιλήσω για το παρελθόν μου. Δεν γεννήθηκα για να δίνω συνεντεύξεις», είπε.

Η ηθοποιός λοιπόν αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στους δικούς της την απόφασή της να κάνει εγχείριση αλλαγής φύλου.

«Ένα ωραίο βράδυ τους δήλωσα τι είμαι. Το ίδιο βράδυ με έδιωξαν από το σπίτι», αποκάλυψε, όμως όπως τονίζει ήταν αποφασισμένη να προχωρήσει.

«Όταν πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω. Μετά αν αξίζει κάτι, ξαναγυρίζουμε σ’ αυτό. Και η οικογένειά μου αξίζει. Παραπάνω από αυτούς δεν βάζω κανένα», λέει.

Μάλιστα εκείνη που την αποδέχθηκε αμέσως γι’ αυτό που είναι, χωρίς θυμό, οργή, ερωτήσεις ήταν η θεία της που είναι καλόγρια.

«Η αδελφή της μαμάς μου είναι καλόγρια σε μοναστήρι στην Κάλυμνο. Οι πρώτες που αποδέχτηκαν την αλλαγή μου ήταν οι καλόγριες. Μάλιστα στο μοναστήρι με φώναζαν Μινοδώρα. Με αποδέχτηκαν εκείνες οι γυναίκες και όχι αυτοί που μπορεί στο φαίνεσθαι να είναι άψογοι, αλλά κεκλεισμένων των θυρών κάνουν ανωμαλίες», είπε.

Όμως η Μίνα Ορφαν��ύ δε θέλει να τη λυπάται κανείς και δεν μετανιώνει για όσα έχει ζήσει.

«Αποφάσισα να κάνω την αλλαγή φύλου στα δεκαέξι – δεκαεπτά, αλλά το ήξερα από μικρή. Δεν υπάρχει η λέξη αγόρι για μένα. Δε θέλω να την αναφέρουμε. Δε θέλω να βγάλω θλίψη και πόνο. Είμαι πολύ αυτοδύναμη. Αγαπώ πολύ τα ακριβά κοσμήματά μου, το σπίτι μου έχει καλά έπιπλα και πίνακες αξίας, δεν είμαι καθόλου μίζερη. Δε θέλω ο κόσμος να λυπάται τη Μίνα. Μπορώ να πω ότι λυπάμαι εγώ για κάποιους», τόνισε.

Παραδέχθηκε όμως ότι και την έχουν προσβάλει και την έχουν πληγώσει πολύ. Ξεκαθαρίζει όμως ότι τελείωσαν τα δάκρυα για εκείνη.

«Έχω κλάψει αρκετά, αλλά δεν έχει νόημα. Έχει στεγνώσει το σφουγγάρι, πλέον. Έχασα τη γιαγιά μου κι έκλαψα. Νομίζετε ότι τα δάκρυά μου την ανάστησαν»;
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top