Ο "ιππότης" Τριντό -Η Ιβάνκα τον κοίταζε κι έλιωνε!

Αν και παντρεμένη, η Ιβάνκα δεν έπαιρνε τα μάτια της από τον Καναδό Πρωθυπουργό

Συνεχίζεται το γνωστό, πλέον, τροπάριο η Ιβάνκα Τραμπ να συνοδεύει τον πατέρα της παντού και η σύζυγός του, Μελάνια, να είναι απούσα. Σε μια ακόμα επίσημη εμφάνιση του Προέδρου των ΗΠΑ, λοιπόν, η Ιβάνκα έδωσε το «παρών», τις εντυπώσεις, όμως, κέρδισε ο καλεσμένος του, ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.

Ο γοητευτικός Καναδός, που μετρά χιλιάδες θαυμάστριες ανά τον κόσμο, κατάφερε να σαγηνεύσει ακόμα και την παντρεμένη Ιβάνκα!

Ο Τριντό, μόλις μπήκαν όλοι στην αίθουσα που θα πραγματοποιούνταν η συνάντηση, όπως θα δείτε στο βίντεο, τράβηξε την καρέκλα της Ιβάνκα, ώστε να κάτσει πρώτα εκείνη, όπως οφείλει να κάνει ένας…τζέντλεμαν παλιάς κοπής! Της είπε, μάλιστα, «εσύ πρώτη», με αποτέλεσμα η Ιβάνκα να κοιτάει τον ιππότη της ασταμάτητα, θαυμάζοντάς τον, και να του χαμογελάει γλυκά διαρκώς. "Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ" είπε η 35χρονη Πρώτη Κόρη, που καθόταν απέναντι από τον πατέρα της και στα αριστερά του Τριντό.

 

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά συμμετείχε σε μία μεγάλη κουβέντα για το πως θα μπορούσε η Ουάσιγκτον να βοηθήσει τις γυναίκες επιχειρηματίες. "Χαίρομαι πολύ που μπορώ να σας ακούσω σήμερα", είπε στους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους και πολλές γυναίκες- ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων.

Η δε Ιβάνκα τον…χαβά της! Δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα.

Άλλη μια θαυμάστρια για τον Καναδό Πρωθυπουργό!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top