Έξι tips για να κάνετε ένα άνετο αεροπορικό ταξίδι με το μωρό σας

Έτσι θα κυλήσουν όλα ομαλά

tips για ομαλό αεροπορικό ταξίδι

Eτοιμάζεστε να κάνετε ένα αεροπορικό ταξίδι με το μωρό σας και θέλετε όλα να κυλήσουν ήρεμα και ομαλά; Μερικά tips για να το πετύχετε.

1.Στη διάρκεια της πτήσης, μπορείτε είτε να κρατάτε το μωρό στην αγκαλιά σας, είτε να το καθίσετε στο παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου που στερεώνεται με τη ζώνη ασφαλείας (στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να έχετε κλείσει ξεχωριστή θέση για το παιδί).

2. Κρατήστε το μωρό στην αγκαλιά σας κατά την απογείωση και την προσγείωση, όχι για να του δείξετε το τοπίο από ψηλά, αλλά για να το βάλετε να θηλάσει ή για να του δώσετε το μπιμπερό του, ώστε να το προστατεύσετε από τον πόνο που προκαλεί στα αφτιά η απότομη αλλαγή της πίεσης (εξίσου αποτελεσματική είναι και η πιπίλα).

3. Ο συμπιεσμένος αέρας στην καμπίνα του αεροπλάνου είναι ξηρός, γι᾽αυτό φροντίστε να του δίνετε να πίνει αρκετά υγρά.

4. Αν ήταν – ή είναι ακόμα - συναχωμένο, επισκεφθείτε τον παιδίατρο λίγες μέρες πριν από την αναχώρησή σας, ώστε να ελέγξει τα τύμπανα του μωρού και να αποκλείσει το ενδεχόμενο της ωτίτιδας. Φροντίστε να καθαρίσετε σχολαστικά τη μύτη του μωρού πριν από την απογείωση και την προσγείωση.
 
5. Ντύστε το μωρό με αρκετές στρώσεις ρούχων, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε ή να αφαιρείτε ρούχα ανάλογα με τον κλιματισμό.
 
6. Μη διστάσετε να συστήσετε το μωρό σας στους γύρω συνεπιβάτες σας: θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και περισσότερη κατανόηση σε περίπτωση που το μωρό ξεσπάσει σε κλάματα…

Συντάκτης: Allyou Team
Πηγή:allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top