Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 29/04/2024 – 05/05/2024

Οι προβλέψεις της Άσης Μπήλιου

Η Αφροδίτη επιστρέφει στον Ταύρο - Ποιοι θα έχουν εύνοια στα ερωτικά τους - Stars System Σαββάτου 27/4

Έχουμε φτάσει στις τελευταίες ημέρες του Απριλίου και η Μεγάλη εβδομάδα μας υποδέχεται με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, μια όψη που συνδέεται με έντονες φαντασιώσεις και επιθυμία για διαφυγή, αλλά ταυτόχρονα συνδέεται με ψευδαισθήσεις και αποπροσανατολισμό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να εμπλακούμε σε καταστάσεις που μας δημιουργούν σύγχυση και ασάφεια και θα είναι δύσκολο να διακρίνουμε το ψέμα από την πραγματικότητα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλάβουμε δράση μέσα στις σχέσεις ή για να διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας.

Στη συνέχεια ο Άρης και η Αφροδίτη, οι δύο αιώνιοι εραστές, αλλάζουν ζώδιο σχεδόν ταυτόχρονα. Στις 29/04/2024 η Αφροδίτη προχωράει στον Ταύρο και στις 30/04/2024 ο Άρης εισέρχεται στον Κριό. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο πλανήτες θα βρίσκονται σε ζώδια που κυβερνούν και αυτό θα τους κάνει πανίσχυρους. Από τη μια πλευρά, η Αφροδίτη στον Ταύρο μας χαρίζει αισθησιασμό και μας υπενθυμίζει ότι η χαρά βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις. Η Αφροδίτη στο γήινο, πράο και ρεαλιστικό ζώδιο του Ταύρου έως τις 23/05/2024 μας προσγειώνει και μας βοηθάει να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις και να χτίσουμε σχέσεις πάνω σε πιο στέρεες βάσεις.

Από την άλλη, ο Άρης στο φλογερό ζώδιο του Κριού μας γεμίζει ενέργεια, εκτοξεύει στα ύψη τη σεξουαλική ενέργεια και μας κινητοποιεί σε δράση. Θα βγούμε από την ακινησία του προηγούμενου διαστήματος και θα πάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας. Ο Άρης στον Κριό μας κάνει ανυπόμονους, τολμηρούς και αυθόρμητους. Τώρα θέτουμε εμείς τους κανόνες του παιχνιδιού και θα πάψουμε να συμβιβαζόμαστε σε καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν. Καλό θα είναι βέβαια να περιορίσουμε τον εγωισμό, να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αναλογιστούμε τις συνέπειες των πράξεων μας πριν βιαστούμε να πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις.

Ο Μάιος μας υποδέχεται με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια όψη που μιλάει για έντονα πάθη αλλά και υπόγειες ή παράνομες καταστάσεις. Η επιθυμία για έλεγχο θα είναι πανίσχυρη, όμως δεν θα πρέπει να υποκύψουμε σε παιχνίδια εξουσίας ή σε χειριστικές συμπεριφορές. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσουμε πιο ξεκάθαρες και ειλικρινείς μεθόδους για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα είναι εξίσου παθιασμένο και δυναμικό, αφού το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 03/05 εντείνει ακόμα περισσότερο το κλίμα και μας χαρίζει το απαιτούμενο θάρρος για να πάρουμε πρωτοβουλίες ή για να διεκδικήσουμε τα θέλω και τις επιθυμίες μας με επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας για να κάνετε το πρώτο βήμα στον έρωτα ή για να ζήσετε έντονες και παθιασμένες στιγμές.

Δείτε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας στο asibiliou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top