Θεατρική δράση: «Επίσκεψη στη Χώρα των Χαμένων Υπολογιστών»

Το μουσείο που σου κάνει… κλικ!

Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής

Ποια είναι τα γεγονότα-σταθμοί στην εξέλιξη του υπολογιστή; Ποιες αλλαγές έχουν φέρει στην καθημερινή μας ζωή; Τι κίνδυνοι έχουν προκύψει; 

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής παρουσιάζει μια καινοτόμα βιωματική εμπειρία για όλη την οικογένεια. Το μουσείο μετατρέπεται σε θεατρική σκηνή. Το κοινό παρακολουθεί ένα θεατρικό δρώμενο δομημένο πάνω στα εκθέματα και στις θεματικές του μουσείου. Στη συνέχεια, η οικογένεια συμμετέχει σε δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια. 

Τα παιδιά καλούνται σε έναν ενεργό τρόπο μάθησης. Καλλιεργούν την ενσυναίσθησή τους, ενθαρρύνονται στη δημιουργία συνειρμών μεταξύ του μουσείου και της καθημερινότητάς τους και καλούνται σε διάλογο μέσα στην οικογένεια. 

Διάρκεια: 70 λεπτά 

Ηθοποιοί - Εμψυχωτές: Αιμίλιος Αλεξανδρής, Ζωή Κατσαμάνη 

Εισιτήριο: 7 ευρώ 

Οι δράσεις θα λάβουν χώρα Σάββατο 07/12 & 14/12 & 21/12 και Κυριακή 29/12 στις 17:00. 

Διεύθυνση: Πέτρου Σπυρόπουλου 2 & Θεσσαλονίκης, Μοσχάτο. 

Στα 200 μέτρα από το Μουσείο βρίσκεται ο σταθμός Μοσχάτο της γραμμής 1. 


 

Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής ®©. Πρωτοδικείο Αθηνών (Α.Κ. 1428/2012) Πέτρου Σπυροπούλου 2 & Θεσσαλονίκης, Μοσχάτο, Τ.Κ. 183 46, ΑΦΜ: 997555815.  

E-mail: info@elmp.gr. Tηλ: +30 210 3007010 

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής®, το μοναδικό Μουσείο Πληροφορικής στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ξεκίνησε τις δραστηριότητές  του το 2009 και από το 2012 αποτελεί τον πρώτο επίσημο φορέα στην Ελλάδα που συγκεντρώνει τη γνώση για την εξέλιξη στο χώρο της πληροφορικής  από το 1970 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1990 σε έναν ενιαίο χώρο. 

Μόλις 200μ. από τον σταθμό του ηλεκτρικού «Μοσχάτο», ο νέος, μεγαλύτερος χώρος που πλέον στεγάζει το Μουσείο, φιλοξενεί την πιο πλούσια και σπάνια συλλογή προϊόντων  Πληροφορικής στη χώρα. Πάνω από 5.500 αντικείμενα hardware, software,, περιοδικά και 
βιβλία, «αφηγούνται» τις ιστορίες πίσω από κάθε τεχνολογικό επίτευγμα.

Συμπληρώνοντας 11 χρόνια λειτουργίας, το Μουσείο δεν άλλαξε μόνο τις εγκαταστάσεις του, αλλά αναδιαμόρφωσε τις λειτουργίες του, δίνοντας βαρύτητα στα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις εποικοδομητικές συνεργασίες του με άλλους φορείς.

Πατήστε εδώ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top