«Διαλυμένη» η Βανέσα Μπράιαντ- «Δεν μπορεί να πει κουβέντα χωρίς να κλάψει»

Ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού, η απιστία και οι τέσσερις κόρες

Στιγμιότυπα από τη ζωή και την καριέρα του θρύλου του ΝΒΑ- βίντεο Reuters

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η γυναίκα του Κόμπι Μπράιαντ, Βανέσα. Έχασε αναπάντεχα τον επί 19 χρόνια σύζυγό της και πατέρα των τεσσάρων παιδιών της,  αλλά και τη δεύτερη κόρη τους, τη 13χρονη Τζιάνα.  

Κόμπι Μπράιαντ: Είχε συμφωνήσει με τη σύζυγό του να μην πετάξουν ποτέ μαζί

Ακόμα κι αν η 37χρονη Βανέσα προσπαθεί να σταθεί δυνατή για τις άλλες τρεις κόρες τους, αυτό μοιάζει ακατόρθωτο για εκείνη.

Από αριστερά: Νάταλι, Τζιάνα, Κόμπι, Βανέσα Μπράιαντ και στο κέντρο η μικρή Μπιάνκα

«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και τραγική στιγμή για τη Βανέσα και όλη την οικογένεια», είπε οικείο πρόσωπο στο People. «Η Βανέσα είναι διαλυμένη» είπε άλλη πηγή.

Όταν ο Κόμπι έκανε διακοπές στη Μύκονο με την οικογένειά του!

«Δεν μπορεί να τελειώσει μια φράση χωρίς να κλάψει. Ωστόσο, παλεύει πολύ σκληρά για να είναι δυνατή για τα άλλα κορίτσια. Τώρα πρέπει να είναι δυνατή» λένε από το οικείο της περιβάλλον.

Η οικογένεια Μπράιαντ σύσσωμη και χαμογελαστή... περιμένοντας τη γέννηση της μικρότερης κόρης, της Κάπρι

Η σύζυγος του θρύλου του NBA μετά τον ξαφνικό χαμό του Κόμπι και της κόρης τους, έκανε ιδιωτικούς όλους τους λογαριασμούς της στα social media. 

Ο μεγάλος έρωτας του ζευγαριού, η απιστία και οι τέσσερις κόρες

Ο Κόμπι Μπράιαντ γνώρισε τη Βανέσα, το 1999, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εργαζόταν ως μοντέλο σε κάποιο μουσικό βίντεο κλιπ. Αρραβωνιάστηκαν έξι μήνες αργότερα και παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2001, όταν εκείνος ήταν 22 ετών κι εκείνη 18. Ο Κόμπι είχε ήδη παίξει τότε τρεις σεζόν στο ΝΒΑ.

Ένα φιλί από τη Βανέσα κατά τη βράβευσή του με Όσκαρ

Στην αρχή της σχέσης τους υπήρχε φρενίτιδα στα ΜΜΕ για τη ζωή του ζευγαριού. Μέχρι και τηλεοπτικό ελικόπτερο είχε επιστρατευτεί πάνω από την πανεπιστημιούπολη της Βανέσας, σε μια προσπάθεια να τους απαθανατίσουν μαζί.

 Η οικογένεια του Μπράιαντ αρνήθηκε να παρευρεθεί στον γάμο τους, επειδή ήταν πολύ νέος για να παντρευτεί

Το 2003, το ζευγάρι απέκτησε την πρώτη του κόρη, Natalia. Την ίδια χρονιά, ο Κόμπι συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού εις βάρος 19χρονης, σε ξενοδοχείο στο Κολοράντο. Αργότερα αποδείχτηκε ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική με τη 19χρονη να αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος του θρύλου του ΝΒΑ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ με τις μικρές του κόρες, Μπιάνκα και Κάπρι

Ο Κόμπι Μπράιαντ με τις μικρές του κόρες, Μπιάνκα και Κάπρι

Σε συνέντευξή τους, η Βανέσα είχε παραδεχτεί ότι απατήθηκε, με τον ίδιο να λέει δημοσίως: «Είσαι ευλογία. Είσαι κομμάτι της καρδιάς μου. Είσαι ο αέρας που αναπνέω. Είσαι ο ισχυρότερος άνθρωπος που ξέρω και λυπάμαι πολύ που σε έβαλα να περάσεις όλο αυτό, εσένα και την οικογένειά μας».

Τα επόμενα χρόνια, η ευτυχία του ζευγαριού εμπλουτίστηκε με άλλες τρεις κόρες. To 2006 γεννήθηκε η Τζιάνα, το 2016 η Μπιάνκα και το 2019 η Κάπρι. 

Aνασύρθηκαν εννέα σοροί- Ταυτοποιήθηκε ο Κόμπι από τα αποτυπώματα

Χθες ανασύρθηκαν και τα εννιά πτώματα των επιβαινόντων του ελικοπτέρου που συνετρίβη το βράδυ της Κυριακής. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης και η πυρκαγιά που ακολούθησε μετά την έκρηξη, κατέστησε εξαιρετικά δύσκολη την αναγνώρισή τους.  

Κόμπι Μπράιαντ: Ανασύρθηκαν και οι εννέα σοροί από τα συντρίμμια

Μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων του ταυτοποιήθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ. Με τον ίδιο τρόπο αναγνωρίστηκαν τρεις ακόμη από τους επιβαίνοντες, ο 56χρονος προπονητής Τζον Αλτομπέλι, ο πιλότος του ελικοπτέρου Αρά Ζομπαγιάν και η 45χρονη προπονήτρια Σάρα Τσέστερ.

Η 13χρονη Τζιάνα Μπράιαν και οι υπόλοιποι τέσσερις σοροί δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. 
 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top