Επανακατέθεσε ερώτηση προς τον Μητσοτάκη ο Τσίπρας για τη διαφθορά

Για την «ώρα του πρωθυπουργού» την Παρασκευή

Αλέξης Τσίπρας Κυριάκος Μητσοτάκης

 Επανακατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας την επίκαιρη ερώτησή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για  την «ώρα του πρωθυπουργού» την ερχόμενη Παρασκευή 22/11, με θέμα «επιεικής στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς». Η ερώτηση  επρόκειτο να συζητηθεί αρχικά την 15η Νοεμβρίου, αλλά  δε συζητήθηκε λόγω της περιοδείας του κ. Μητσοτάκη στην Ημαθία.

Η ανάρτηση Τσίπρα για «μπαχαλάκηδες» και η απάντηση της ΝΔ

Ο κ. Τσίπρας ασκεί μεταξύ άλλων κριτική στον πρωθυπουργό ότι ενώ «εντείνει την πολιτική της επίδειξης πυγμής και της ρητορικής περί νόμου και τάξης, σε ό,τι αφορά τα "εγκλήματα του λευκού κολάρου" έχει επιλέξει να ακολουθεί τις πλέον επιεικείς απόψεις». 

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τον... τουρίστα Τσίπρα στην πορεία του Πολυτεχνείου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει επίσης ότι ο πρωθυπουργός ευνοεί «όσους δεν δίστασαν στα χρόνια πριν ή κατά τη διάρκεια της κρίσης να μετέρχονται απατηλά μέσα και ιδιαίτερα τεχνάσματα και να καταχρώνται τις θέσεις εμπιστοσύνης που κατείχαν, προτάσσοντας τα ιδιοτελή τους συμφέροντα και αξιοποιώντας την προνομιακή πληροφόρηση και τις ευκαιρίες που έδινε η συμμετοχή τους σε ένα σύστημα διαπλοκής και θεσμικής και πολιτικής προστασίας τέτοιων δραστηριοτήτων, όπως ενδεικτικά έγινε με την τιμολόγηση των φαρμάκων».

«Μασάζ» Μητσοτάκη στους Περιφερειάρχες για το προσφυγικό: Θέλω αλληλεγγύη

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top