Πέτσας για ΣΥΡΙΖΑ: Δεν τους έκατσε το… Τζόκερ

Η απάντηση της Κουμουνδούρου: Είναι και δεξιοί και αδέξιοι

Στέλιος Πέτσας

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των προσαγωγών ανηλίκων από κινηματογραφικές αίθουσες,  στις οποίες παρακολουθούσαν την χαρακτηρισμένη ως «ακατάλληλη» ταινία «Τζόκερ».     

Υπόθεση «Τζόκερ»: Καβγάς ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ γιατί εφαρμόσθηκε 82 ετών Νόμος!

Χρυσοχοΐδης: Θα δω τον Joker με τον 15χρονο γιο μου - Το τρολάρισμα Τσίπρα

Απαντώντας σκωπτικά στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ επανάληψη της προσπάθειας  «να κατασκευάσει ένα προφίλ νεοφιλελεύθερο, αναχρονιστικό και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακροδεξιό» για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Όλη αυτή η προσπάθεια κατέρρευσε το βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου. Οι πολίτες έδωσαν ισχυρή αυτοδυναμία, με ένα ποσοστό 40% στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ηγείται ενός Κεντροδεξιού λαϊκού κόμματος, όπως η Νέα Δημοκρατία, που αγκαλιάζει όλους τους προοδευτικούς πολίτες. Άρα, αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες δύο μέρες από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τον κ. Τσίπρα, να προσπαθεί να επενδύσει στο ίδιο προφίλ, θα έχει την ίδια κατάληξη. Έπαιξε η Αξιωματική Αντιπολίτευση, αλλά «δεν της έκατσε το τζόκερ» τόνισε για το ίδιο ζήτημα ο κ. Πέτσας.   

 Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: «Η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της, εφαρμόζοντας τους νόμους. Αν ο νόμος, που φέρει και την υπογραφή του κ. Ραγκούση, θα πρέπει να επανεξεταστεί, αυτό είναι ζήτημα της Βουλής».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΞΙΟΙ  

Απαντώντας στην κυβέρνηση για το ίδιο ζήτημα ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση μέσα στον πανικό της να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το φιάσκο με την εισβολή αστυνομικών σε σινεμά και την προσαγωγή ανηλίκων με κλούβες, ψεύδεται ασύστολα». 

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστήριξε ότι «ακόμα και η κα Μενδώνη διαψεύδει με δηλώσεις της τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το νόμο του 2010, στον οποίον δήθεν βασίστηκε η αστυνομική επιχείρηση, αφού ο νόμος δεν προβλέπει εμπλοκή της ΕΛ.ΑΣ και οι έλεγχοι γίνονται μόνο από τις αρμόδιες επιτροπές του Υπουργείου Πολιτισμού». 

Καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του:  

«Άλλα λέει ο κ. Χρυσοχοΐδης, άλλα η κα Μενδώνη και άλλα το Μέγαρο Μαξίμου. Και όλοι μαζί ψάχνουν σε ποιον θα ρίξουν τον «Τζόκερ». Επειδή είναι και δεξιοί και αδέξιοι, αντί να ψάχνουν δικαιολογίες και να τα κάνουν χειρότερα, ας βρουν επιτέλους μία ενιαία γραμμή».  στην κυβέρνηση τσίρκο. Και τουλάχιστον ας ζητήσουν μία συγγνώμη για το φιάσκο που διέσυρε τη 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top