Γλυκά Νερά: «Η μητέρα έβγαζε κάθε μέρα βόλτα το ροτβάιλερ»

Νέα στοιχεία πίσω από την τραγωδία - Η μαρτυρία φίλου της οικογένειας

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά, όπου το ροτβάιλερ άρπαξε μέσα απ΄το πορτ μπεμπέ το δύο μηνών κοριτσάκι και το κατασπάραξε.  

Γλυκά Νερά: Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή στο άτυχο βρέφος

Γλυκά Νερά: Το σκυλί κουνούσε το μωρό πέρα δώθε πάνω από τα έπιπλα

Ένας φίλος της τραγικής οικογένειας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρούλα Κουσκουρή και αποκάλυψε νέα στοιχεία. Πρόκειται για τη μαρτυρία ενός ανθρώπου από την παλιά γειτονιά του ζευγαριού, εκεί που έμενε με τα τρία της αγόρια μέχρι πέρσι, όταν η μητέρα κυοφορούσε το κοριτσάκι της. 

«Όλη η γειτονιά έχει σοκαριστεί. Έχουμε σοκαριστεί, γιατί τα παιδιά τα ξέρω και τα τρία αγοράκια του ζευγαριού τα ξέρω. Ζούσαν εδώ δίπλα. Πριν έναν χρόνο έφυγαν και πήγαν στα Γλυκά Νερά. Είχαν το σκυλί από τότε. Η χαρά μας όταν μας ανακοίνωσαν ότι είναι έγκυος η μητέρα και περίμενε κοριτσάκι ήταν μεγάλη» ανέφερε ο φίλος και πρόσθεσε: «Αυτό που έγινε δεν το περίμενε κανένας». 

«Έβγαζαν κάθε μέρα βόλτα το ροτβάιλερ»

Όπως αποκάλυψε ο φίλος της οικογένειας στη Ρούλα Κουσκουρή, το ροτβάιλερ δεν ήταν περιορισμένο στο σπίτι, τουλάχιστον όσα χρόνια η οικογένεια ζούσε στην παλιά της γειτονιά. Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας το έβγαζαν καθημερινά βόλτα. 

Τραγωδία Γλυκά Νερά: Οι γονείς θα αποφασίσουν για την τύχη του ροτβάιλερ

Ροτβάιλερ: Τι προσέχουμε όταν συνυπάρχουν με παιδιά - Τα κριτήρια επιλογής

Όσο καιρό ζούσαν εδώ το έβγαζαν κάθε απόγευμα ή βράδυ βόλτα. Θα το πήγαινε δύο – τρία χιλιόμετρα βόλτα η ίδια η μητέρα και μερικές φορές και ο μπαμπάς. Και μάλιστα, το έβγαζε και με τα παιδιά. Βέβαια σε απόσταση τα παιδιά. Το βγάζανε βόλτα και γυρίζανε. Τώρα αν είναι επιθετικό και πόσο επιθετικό είναι, από τη φύση του είναι επιθετικό.  Τι έγινε, κανείς δεν ξέρει

Μάλιστα, όπως είπε, ο πατέρας ήταν εκεί την ημέρα της τραγωδίας, καθώς διατηρεί κατάστημα στην περιοχή. Όταν τον ειδοποίησε η σύζυγός του για το κακό που συνέβη, έκλεισε το μαγαζί του κι έφυγε. 

Το σκυλί κουνούσε το μωρό πέρα δώθε πάνω από τα έπιπλα

Υπενθυμίζεται ότι η ασσύληπτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης. Όπως κατέθεσε, η μητέρα του βρέφους, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, «το κοριτσάκι μου κοιμόταν μέσα στο πορτ μπεμπέ. Την έβαλα πάνω στην τραπεζαρία και πήγα στο μπάνιο για να καθαρίσω. Την ώρα που έπλενα άκουσα φασαρία στο σαλόνι. Αμέσως έτρεξα και είδα το σκυλί να έχει αρπάξει τη μικρούλα με τα δόντια του από τη μέση. Την κουνούσε πέρα δώθε πάνω στα έπιπλα. Ο σκύλος είχε σκίσει τη σίτα και είχε μπει μέσα στο σαλόνι. Αμέσως απελευθέρωσα το παιδί και κάλεσα στο κινητό τον άνδρα μου». 

Σε άσχημη κατάσταση η μητέρα του βρέφους: «Το ροτβάιλερ έσκισε τη σίτα»

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται και ο πατέρας, ο οποίος δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει πως το σκυλί που είχαν τόσα χρόνια ανέπτυξε τέτοια δολοφονικά ένστικτα και σκότωσε το μικρότερο παιδί της οικογένειας. «Το σκυλί το έχουμε από το 2011. Οκτώ ολόκληρα χρόνια. Έχω ακόμα τρία παιδιά στο σπίτι. Ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Τα άλλα παιδιά δεν κινδύνευσαν από τον σκύλο», είπε. 

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το ροτβάιλερ που κατασπάραξε το βρέφος

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top