Ευαγγελία Αραβανή στο Traction: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει όνειρα

Η παρουσιάστρια-μοντέλο παραδέχτηκε ότι ως οδηγός είναι γκαζιάρα

Χαλαρή, ευδιάθετη και με διάθεση να μιλήσει για όλα ήταν η Ευαγγελία Αραβανή. Η παρουσιάστρια - μοντέλο  έκατσε στο τιμόνι της εντυπωσιακής Mercedes-AMG A35 4MATIC και έκανε μια χαλαρή βόλτα με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Traction», Κώστα Στεφανή.

Η Ευαγγελία Αραβανή  αποκάλυψε ότι οδηγεί εδώ και 14 χρόνια το πρώτο της αυτοκίνητο, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει σκεφτεί να προχωρήσει στην αγορά καινούργιου αυτοκινήτου.

Ο Κώστας Στεφανής τη ρώτησε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για το αν κάνει όνειρα για το μέλλον. «Έχω μια μικρότερη αδερφή που λέγεται Μαρία και είναι εξίσου όμορφη με εμένα. Έχω καταγωγή από τη Λευκάδα και μεγάλωσα στον Κορυδαλλό. Δεν κάνω πολλά όνειρα. Ίσως αυτό να μου συμβαίνει και μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που τον χάσαμε. Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει βρε παιδί μου. Μπορεί να ακούγεται κοινότοπο, αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία μας. Αν δε σου έρθει το κακό δε θα καταλάβεις την πραγματική αξία της υγείας».

Όσο για το πώς είναι σαν οδηγός εξομολογήθηκε ότι είναι λίγο γκαζάρια και νευρική, αλλά συνάμα προσεκτική.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
* Audi Q3: Ένας «δίτροχος» (Θανάσης Χούντρας) και ένας «τετράτροχος» (Μάνος Στεφανής), βρίσκουν κοινό σημείο συνάντησης σε ένα SUV. Αφορμή στάθηκε το νέο Audi Q3, το οποίο προσφέρει πλειάδα επιλογών αναφορικά με κινητήρες, κιβώτιο ταχυτήτων και επίπεδο εξοπλισμού. Μάνος Στεφανής και Θανάσης Χούντρας, εξερευνούν περαιτέρω το γερμανικό SUV, δίνοντας ο καθένας τη δική του ερμηνεία στα επιμέρους χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

* Citroen C5 Aircross: Ο Βασίλης Τσακίρογλου και η Ινώ Στεφανή, μας παρουσιάζουν μια από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στα SUV. Ο λόγος για το Citroen C5 Aircross, ένα αυτοκίνητο που υπηρετεί ιδανικά το «δόγμα Advanced Comfort» καθώς διαθέτει ειδικά εξελιγμένα καθίσματα, για μεγαλύτερη άνεση. Το γαλλικό SUV εξοπλίζεται με τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης Puretech και πετρελαίου BlueHDI, ενώ διαθέτει χαρακτηριστικά, που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν της γαλλικής μάρκας.


Ford Ranger Raptor: Μπορεί το άγριο να γίνει αγριότερο; Ναι, εφόσον μιλάμε για το Ford Ranger Raptor. Το επιτυχημένο Pick-Up δέχθηκε τις περιποιήσεις των ανθρώπων της Ford Performance, αποκτώντας μια
πιο σπορ έκδοση. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Δυναμικά εξωτερικά χαρακτηριστικά, δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα bi-turbo ισχύος 213 ίππων, αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και φυσικά, τετρακίνηση...

* Ferrari Football: Πώς μπορούν να συνυπάρξουν η Ferrari και το ποδόσφαιρο; Η απάντηση δίνεται στα πρατήρια Shell, όπου με 20 λίτρα καυσίμου V-Power, V-Power Racing,V-Power Diesel και 9 ευρώ επιπλέον, ο αγοραστής δικαιούται μια μπάλα ποδοσφαίρου βαμμένη στα χρώματα της Scuderia.
Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας,
Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top