Έρχεται δικαστικό «τσουνάμι» για το στήσιμο του διαγωνισμού των αδειών!  

Κατηγορίες για κακουργήματα και νέες αποκαλύψεις Καλογρίτσα

«Δικαστικό τσουνάμι» έρχεται για την υπόθεση του «στησίματος» του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Καλογρίτσα που προκαλούν σάλο

Η Κ. Μακρή επικαλέστηκε μάλιστα πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Χρήστος Καλογρίτσας έχει άλλα τρία email που θα χρησιμοποιήσει τις επέμενες ημέρες κατά το δοκούν. 

«Και μόνο τα σημερινά πάντως για τον Χούρι της λιβανέζικης εταιρίας και τον Καλογρίτσα είναι δυο βαριά κακουργήματα: Πλαστά και εικονικά τιμολόγια και ξέπλυμα χρήματος» τόνισε η Κ. Μακρή. Σχετικά με τον Νίκο Παππά διευκρίνισε ότι οι κατηγορίες τις οποίες ενδέχεται να αντιμετωπίσει είναι τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας στα  συγκεκριμένα δύο κακουργήματα, από τη στιγμή που τον κατονομάζει ο Καλογρίτσας.

Νέα μήνυση από Καλογρίτσα: «Στο Μαξίμου γνώριζαν»

Η δημοσιογράφος του Star υπενθύμισε βέβαια ότι από τη στιγμή που η Δικαιοσύνη πέφτει σε πολιτικό πρόσωπο θα το στείλει στη Βουλή και εκεί  θα αποφασιστεί αν θα συσταθεί προανακριτική, αλλά και ότι το  θέμα είναι πρωτίστως πολιτικό. «Ήταν μια κομπίνα σκηνοθετημένη από το Μαξίμου για να γίνει σώνει και καλά ο Καλογρίτσας καναλάρχης» τόνισε.   

Πολιτικές αναταράξεις για τη δράση Καλογρίτσα – «Πόλεμος» ανακοινώσεων

Υπενθύμισε επίσης ότι «και εκατοντάδες άνθρωποι που δούλευαν στα κανάλια που θα έκλειναν καρδιοχτυπούσαν εξαιτίας μιας παρέας που έστηνε διαγωνισμούς κάτω από το τραπέζι».   

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top