Αυτά τα προεκλογικά σποτ έγιναν viral!

Οι υποψήφιοι προσπάθησαν να πετύχουν τον στόχο τους

Βασίλης Λαγός - Προεκλογικό σποτ

Έγιναν viral στα social media και κατάφεραν να κάνουν εντύπωση. Οι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές προσπάθησαν να πετύχουν τον στόχο τους με διάφορους τρόπους.

Ο Ανδρέας Πίτσιος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Λάρισα Μπροστά», επιστράτευσε ακόμα και τα πεθερικά του για να εκλεγεί. 

Ανδρέας Πίτσιος 

Ανδρέας Πίτσιος 

Φυσικά στο διαδίκτυο ακολούθησε «βροχή» σχολίων. «καλέ τώρα τον γνώρισα είναι μπατζανάκης της κουνιάδας της ψυχοκόρης μιας γνωστής μου», «Ε και ποιόν εχει μπατζανάκη γιά;;;;Μας μπερδευει ...ο Γιώργης εχει κι αλλον γαμπρό... τον Κίτσο!!!!!»

Ικανότητα-Πρόκληση-Αποτελεσματικότητα, σκέφτηκε ο Κώστας Σίκαλος και στην προεκλογική του καμπάνια είπε να αρχίσει τη λύση των προβλημάτων από τον... κύβο του Ρούμπικ.

Έναν σκύλο, μια φέτα από καρπούζι και δαγκωτό Γιώργο Ράλλη. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης είπε να πρωτοτυπήσει και ξεσήκωσε το διαδίκτυο. «μεταδημοτευω ΤΩΡΑ!!! κι ας μην εχω λαβει καρτα του! Χαχαχαχαχα» «δικός μου Πατριώτης μάγκες»

 Γιώργο Ράλλη

Υποψήφιος όνομα και πράγμα. Ο Νίκος Σουβλάκης επέλεξε να κάνει προεκλογικό φυλλάδιο με  μία σχάρα με σουβλάκια για να μην μπορεί να του αρνηθεί κανείς τον ψήφο.

Νίκος Σουβλάκης

Σε αυτές τις εκλογές παίρνουμε τα μέτρα μας και βάζουμε τον πήχη ψηλά... Ο Θοδωρής Μητράκας κατάφερε με μια μεζούρα να ξεπεράσει τις 100.000 προβολές και να γίνει viral. 

Ένας Σαολίν που θέλει να καθαρίσει την πόλη. Ο Νικόλαος 'Νίντζα' Φεγγαρίδης βγήκε με το σπαθί του και άρχισε την εκκαθάριση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top