ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο»

«Είτε είναι αδαής είτε ψεύτης»

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο»

Με ένα σκληρό σχόλιο απάντησε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

«Η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή στην οποία προστίθεται πως «στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα».

Σύμφωνα με το Γραφείο του κ. Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητσοτάκης «είτε είναι αδαής είτε ψεύτης»..

«Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο» καταλήγει η ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα,  ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνάντηση γνωριμίας με τους πολίτες που έκαναν αίτηση για το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της ΝΔ, τόνισε τα εξής: «Αξιοκρατία παντού, αξιολόγηση παντού. Θα προχωράνε οι καλύτεροι ανάλογα με τη δουλειά τους και ανάλογα με τις ικανότητές τους. Αυτό χρειάζεται η ελληνική κοινωνία».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, «αυτό το οποίο συνέβη με το μητρώο είναι πρωτόγνωρο για ένα παραδοσιακό κόμμα. Ανάμεσα σε αυτά που πετύχαμε ήταν να μετατρέψουμε ένα κόμμα από μια κλειστή δομή που έπρεπε να έχεις προσωπικές σχέσεις με τον εκάστοτε αρχηγό ή κάποια στελέχη, σε ανοικτή κυψέλη νέων, άξιων ανθρώπων»ς.

Ο πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαίωσε ότι η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη ΝΔ και τα κόμματα που σήμερα κυβερνούν, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, είναι η αξιοκρατία και η αξιολόγηση.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η διαδικασία του μητρώου πολιτικών στελεχών στη ΝΔ θα είναι συνεχής και εκτίμησε πως όσο περισσότεροι άξιοι άνθρωποι βλέπουν ότι μπορούν να προσφέρουν, τόσο περισσότεροι θα έρθουν κοντά στη ΝΔ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top