Τι ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση ο Ομπάμα για την επίσκεψή του στην Αθήνα

Το σχόλιο της Κάτιας Μακρή στο κεντρικό δελτίο του Star για τον… rock star πρόεδρο των ΗΠΑ

«Από την Πνύκα ή από αλλού, ο Ομπάμα είναι… ροκ σταρ και το να κλείσει την καριέρα του με μια ομιλία από την Αθήνα για τη δημοκρατία και την αλληλεγγύη είναι σημαντικό πράγμα» τόνισε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.
«Και λέω ροκ σταρ, γιατί για παράδειγμα ζήτησε οι δηλώσεις που θα γίνουν με τον πρωθυπουργό και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να είναι εκτός κειμένου, να μην καθίσουν δηλαδή σε πόντιουμ και να μην έχουν μπροστά τους κείμενα» συμπλήρωσε η γνωστή δημοσιογράφος.
Όπως επίσης ανέφερε, ο Ομπάμα είναι… Χόλιγουντ. Στην Αθήνα είναι ήδη φροντιστές, φωτιστές, τεχνικοί και σκηνοθέτες, καθώς δεν κάνει τίποτα στην τύχη.
Άλλωστε, όπως επίσης ανέφερε η Κ. Μακρή και την Πνύκα οι Αμερικανοί την είχαν επιλέξει. Και μάλιστα δεν τον ενδιέφερε καν τον πρόε��ρο των ΗΠΑ αν θα είναι ομιλία ή αν θα είναι μια δήλωση με 3 τουρίστες από κάτω, καθώς ήθελε την συγκεκριμένη εικόνα από την Αθήνα.
Όσον αφορά την ουσία της επίσκεψής του η σχολιάστρια του Star ανέφερε ότι θα έχει μαζί του τον Τζακ Λιου, «γεγονός που αξιολογείται ως σημαντικό, γιατί είναι ο υπουργός Οικονομικών που έχει μεσολαβήσει 6 φορές μέχρι τώρα στον Σόιμπλε για την ελληνική κρίση και υποθέτω ότι ετοιμάζει και την 7η, καθώς αμέσως μετά θα πάει στο Βερολίνο. Και επειδή ακριβώς ακολουθεί ο «τυφώνας Τραμπ», μπορεί όλοι να βιαστούν να κλείσουν την ελληνική υπόθεση πριν το τέλος του χρόνου και την αλλαγή σκυτάλης στις ΗΠΑ».
Η Κάτια Μακρή κατέληξε στο σχόλιό της: «Τώρα βεβαίω�� η αλλαγή προγράμματος του πρόεδρου και η επιλογή ενός κλειστού χώρου για την ομιλία του,δεν μας κάνει καλό και μακάρι να μην είχε συμβεί. Δεν είναι καλό να βγαίνει προς τα έξω ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ενός ηγέτη τέτοιου βεληνεκούς. Και μπορεί η κυβέρνηση να λέει ότι θα είναι κακός ο καιρός και γι' αυτό δεν μιλά στην Πνύκα, επί τοις ουσίας όμως όλοι ξέρουμε την πραγματικότητα. Κι αυτή η πραγματικότητα δεν περιποιεί τιμή ούτε για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ούτε για τη χώρα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top