Μήνυμα ΕΕ στην Ελλάδα λόγω… Τραμπ: Τελειώνετε με την συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα!

«Έπεσαν από τα σύννεφα» στην Ευρώπη για το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ - Τι μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star από τις Βρυξέλλες

​Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί στους αξι��ματούχους της Ε.Ε. η εκλογή Τραμπ, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, όπως και από την επιθετική δήλωση του προέδρου της Ευρωβουλής Σουλτς, την οποία αργότερα "μάζεψε".
Η αλήθεια όμως είναι ότι «έπεσαν από τα σύννεφα», καθώς προγραμμάτιζαν για σήμερα την έκθεση για την Τουρκία και φθινοπωρινές οικονομικές προβλέψεις!
Οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι, όμως, όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου στο κεντρικό δελτίο του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, τον καλούν στην ΕΕ για να συζητήσουν μια σειρά από κρίσιμα θέματα, όπως το διατλαντικό εμπόριο, η κατάσταση στη Συρία, την Ουκρανία και τη Μέση Ανατολή, τι θα γίνει με την τρομοκρατία κ.α.
Δεν είναι ακόμη σίγουρο πότε θα μεταβεί ο νέος «πλανητάρχης» στις Βρυξέλλες, ενώ αντίστοιχη πρόσκληση του έχει απευθύνει το ΝΑΤΟ, το οποίο επίσης ανησυχεί για τις προθέσεις του.
Πάντως, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι διαμηνύουν στην Ελλάδα ότι πρέπει να βιαστεί να κλείσει την συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα φέτος. Κι αυτό γιατί του χρόνου θα είναι άλλος ο Πρόεδρος αλλά και ο ψηφοφόρος από την πλευρά των ΗΠΑ στο ΔΣ του Ταμείου για συμφωνία με την Ελλάδα.
Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση σήμερα, ο Μοσκοβισί αρκέσθηκε να ... χαμογελάσει αινιγματικά!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top