ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Και ο Πρόεδρος της Βουλής επιτίθεται στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

Υποστήριξε Γεροβασίλη και χαρακτήρισε τη νέα ρύθμιση «ενδιάμεση λύση»

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Και ο Πρόεδρος της Βουλής επιτίθεται στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

​Το λιγότερο «πρωτοφανή» θα χαρακτηρίζαμε τη δήλωση του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο οποίος, λίγες ώρες μετά την ευθεία επίθεση της Όλγας Γεροβασίλη ενάντια στους δικαστές, αμφισβήτησε και ο ίδιος τη Δικαιοσύνη και το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας!

«Μας προκαλεί αρνητική εντύπωση ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας ευθυγραμμίστηκε με μια σαφή πολιτική θέση» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης, μάλιστα, υποστήριξε την κυβερνητική εκπρόσωπο λέγοντας ότι «δεν είναι υβριστική η δήλωσή της γιατί αναφερόταν σε μια διαδρομή της περασμένης πενταετίας».

«Ξέρετε ότι η συνέχεια δεν είναι μόνο του κράτους αλλά και της εξουσίας» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Σημειώνεται ότι στην ίδια γραμμή, κινήθηκε νωρίτερα και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι οι δικαστές «κλήθηκαν να αποφασίσουν υπό το βάρος των τηλεοπτικών πιέσεων που δέχτηκαν» και πως «αποφασίζουν μέσα στο πλαίσιο των πολιτικών που έχουν διαμορφωθεί και των επικοινωνιακών πιέσεων που υφίστανται».

Ξεκινά η διαδικασία για τη συγκρότηση ΕΣΡ
Όσον αφορά στα επόμενα βήματα για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Βούτσης είπε ότι θα ξεκινήσει εκ νέου τη διαδικασία για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, αφού θα έχει κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα με την έκδοση της απόφασης και την όποια νομοθετική πρωτοβουλία που θα αναλάβει η κυβέρνηση.
Για τη νέα ρύθμιση που προανήγγειλαν Παππάς και Γεροβασίλη
Μιλώντας για τη διάταξη που προανήγγειλαν την Τετάρτη ο Νίκος Παππάς και η Όλγα Γεροβασίλη, ο πρόεδρος της Βουλής τη χαρακτήρισε «ενδιάμεση λύση» καθώς όπως είπε «είναι προφανές ότι δεν είναι αυτή η άποψη της κυβέρνησης ειδικά για το θέμα του αριθμού των αδειών».
Η τροπολογία που έφερε ο Παππάς για το «μαύρο» έπρεπε να περιμένει…
Ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε ακόμη και στο θέμα που προέκυψε με την τροπολογία για το «μαύρο» που κατέθεσε και τελικά απέσυρε η κυβέρνηση πριν από μερικές μέρες, λέγοντας ότι «προσπαθούμε να συμπεριφερόμαστε συλλογικά, θα έπρεπε να περιμένει αυτή η τροπολογία και να είναι διαφορετική και το αναγνώρισε και ο κ. Παππάς».
Τέλος όσον αφορά στο αν ήταν σοφό εκ μέρους της κυβέρνησης να ανοίξει τόσα μέτωπα για τις τηλεοπτικές άδειες, ο πρόεδρος της Βουλής είπε: «Δεν ξέρω αν ήταν σοφή η επιλογή να στήσει καβγά για τις άδειες αλλά ήταν θέση της κυβέρνησης να προσπαθήσει να ��άνει αυτό που έκανε, σε ένα θέμα, που όποιος πήγε να ασχοληθεί με αυτό κάηκε».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top