Σταμάτης: Να έρθει στην Εξεταστική να καταθέσει ο Καλογρίτσας

Μετά τις κατηγορίες του Πάνου Καμμένου για τον επιχειρηματία που διεκδικεί τηλεοπτική άδεια

Σταμάτης: Να έρθει στην Εξεταστική να καταθέσει ο Καλογρίτσας

​Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η μαραθώνια διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες, στην Βουλή συνεδριάζει η εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των κομμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης ζήτησε να κληθεί στην επιτροπή ο Χ.Καλογρίτσας, ο επιχειρηματίας δηλαδή που διεκδικεί μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. «Για να μάθουμε» όπως είπε ο κύριος Σταμάτης, «πώς ο Πάνος Καμμένος διατυπώνει βαρύτατες κατηγορίες εις βάρος του;».

«Ο υπουργός εθνικής άμυνας έκανε καταγγελία για κάποιον που θέλει να πάρει άδεια. Το μαύρο χρήμα είναι κακούργημα. Δεν μίλησε κανένας . Ούτε η δικαιοσύνη. Και η αδειοδότηση ειναι σε εξέλιξη. Εάν αποδειχθούν οι καταγγελίες του υπουργού σωστές και ο Καλογρίτσας πάρει την άδεια τι θα κάνουμε; Ζητώ να κληθεί ο Καλογριτσας εδώ για να μάθουμε εάν ισχύουν ή όχι οι καταγγελίες αυτές! Να έρθει κατεπείγοντως», είπε ο κύριος Σταμάτης.

Υπενθυμίζουμε ότι προ ημερών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος μέσω twitter είχε επιτεθεί στον κύριο Καλογρίτσα, ο οποίος μάλιστα είναι και κουμπάρος του! «Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις, ο Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι...», είχε γράψει o κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ.Καμμένος, αλλά και οι βουλευτές του κόμματός του είχαν επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα... πρέπει να διεκδικούν τηλεοπτική άδεια εταιρείες που λαμβάνουν εργολαβίες από το Δημόσιο.

Την ίδια ώρα, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, «βροχή» πέφτουν ��πό το πρωί της Τετάρτης οι φάκελοι με τα ασφαλιστικά μέτρα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης από τηλεοπτικούς σταθμούς, είτε κατά της διαδικασίας, είτε κατά υποψηφίων.

Δείτε επίσης:

«Κλειδωμένοι» στη ΓΓΕΕ οι καναλάρχες- Μαραθώνια η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες!

Καμμένος:Με μαύρα λεφτά στα σάιτ o Καλογρίτσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι

Τηλεοπτικές άδειες: «Βροχή» τα ασφαλιστικά μέτρα από τα κανάλια

Γεροβασίλη για άδειες: Καθένας έχει το δικαίωμα να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Τηλεοπτικές άδειες: Συνεχίζεται ο μαραθώνιος - Τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top