Αποχώρησε από τη Βουλή η Χρυσή Αυγή - Δεν ψηφίζει τον εκλογικό νόμο

Επίθεση Μιχαλολιάκου σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Αποχώρησε από τη Βουλή η Χρυσή Αυγή - Δεν ψηφίζει τον εκλογικό νόμο

Χωρίς την Χρυσή Αυγή θα διεξαχθεί η αποψινή ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο στην Βουλή.

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος αποχώρησε από την αίθουσα της Ολομέλειας, μετά την ομιλία του γγ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Λάγος πριν δύο ημέρες.

Πριν αποχωρήσουν ο κ.Μιχαλολιάκος επιτέθηκε στην κυβέρνηση, αλλά και στη ΝΔ. «Ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε να επιλέξουμε, γιατί ακολουθείτε την ίδια πολιτική, την πολιτική των μνημονίων», είπε μεταξύ άλλων.

«Αν ψηφίζαμε τον εκλογικό νόμο, η ΝΔ θα μας έλεγε ότι είμαστε η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα που δεν θα ψηφίσουμε τον εκλογικό νόμο, θα βγουν κάποιοι και θα πουν ότι είμαστε ουρά της ΝΔ», είπε ο κ.Μιχαλολιάκος, τονίζοντας ότι «η Χρυσή Αυγή είναι ελεύθερη και δεν γίνεται ουρά κανενός.Δεν είμαστε με κανέναν».

«Πάρτε το απόφαση η Χρυσή Αυγή δεν είναι δεδομένη. Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι όμηροι. Ό,τι και να κάνετε η ΧΑ θα παραμείνει τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Ιδέα μας ο εθνικισμός, που σας φοβίζει. Η ώρα της Χρυσής Αυγής έρχεται», κατέληξε ο κ.Μιχαλολιάκος, χαρακτηρίζοντας "παιχνίδι" την ψηφοφορία του εκλογικού νόμου.

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΥΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top