ΣΥΡΙΖΑ προς Κουμουτσάκο: «Νυν υπέρ πάντων ο αγών υπέρ της διαπλοκής»

Απάντηση στις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ ότι η κυβέρνηση θέλει να χειραγωγήσει την ενημέρωση των Ελλήνων

​Σκληρή απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκου έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του για τις δηλώσεις που έκανε το πρωί σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία για να υπενθυμίζει ότι είναι φερέφωνο της διαπλοκής. Στη σημερινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, αφού αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το θεσμικό πλαίσιο των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών είναι "απορυθμισμένο", ότι υπάρχουν σημάδια "ασυδοσίας", φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να κάνει λόγο για "παθολογίες του παρελθόντος", έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα προκειμένου να δικαιολογήσει τη διαιώνιση του ίδιου παράνομου καθεστώτος», σημειώνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Αντί ο εκπρόσωπος της ΝΔ να λασπολογεί κατά της κυβέρνησης, καλό θα είναι να εξηγήσει στον ελληνικό λαό ποιες κυβερνήσεις και ποια κόμματα συνέπραξαν στη δημιουργία των "παθολογιών" στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Και, επίσης, να εξηγήσει ποια είναι η θέση του κόμματος του αναφορικά με το αν τηρήθηκαν οι αρχές του ελεύθερου ανταγωνισμού, για τους οποίους κόπτεται, στους όρους δανειοδότησης των ΜΜΕ από το τραπεζικό σύστημα κατά το πρόσφατο διάστημα. Τον καλούμε επίσης να θυμηθεί ποιος μπλοκάρισε τη σύσταση του ΕΣΡ, για το οποίο τώρα τόσος πολύς λόγος γίνεται. Τελικά, έχει κάποια θέση η ΝΔ σχετικά με το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο εκτός από τις υπαγορεύσεις του συστήματος διαπλοκής που τη στηρίζει»;

Διαβάστε επίσης:

Κουμουτσάκος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει αυταρχικά τον έλεγχο της ενημέρωσης»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top