Bloomberg: Πρωθυπουργός σε αναμονή ο Μητσοτάκης

«Το φθινόπωρο θα είναι πολύ δύσκολο για τον μέσο Έλληνα» εκτιμά ο πρόεδρος της ΝΔ

Bloomberg: Πρωθυπουργός σε αναμονή ο Μητσοτάκης

«Καθώς οι Έλληνες καλούνται να υποστούν ακόμη περισσότερο πόνο, έχουν έναν νέο πρωθυπουργό εν αναμονή» αναφέρει το Bloomberg σε εκτενές άρθρο του στο οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Το φθινόπωρο θα είναι πολύ δύσκολο για τον μέσο Έλληνα» τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος εκτιμά πως ο ελληνικός λαός θα εναντιωθεί στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα καθώς αυτή αρχίζει να υλοποιεί τους φόρους στην απασχόληση, στην ιδιοκτησία και στην κατανάλωση, που θεσμοθέτησε ώστε να κερδίσει επιπλέον οικονομική βοήθεια.

«Το πακέτο είναι τόσο υφεσιακό και εμπεριέχει ισχνές μεταρρυθμίσεις που δεν θα ωθήσουν τη χώρα σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης. Ο Τσίπρας παίρνει δυσάρεστα μέτρα, αλλά τα λάθος δυσάρεστα μέτρα» επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός δεν θα καταφέρει να καλύψει τους στόχους του προγράμματος και η ελληνική οικονομία δεν θα ανακάμψει στο δεύτερο μισό του έτους, ενώ χαρακτηρίζει «τραγική την κυβέρνηση στο σύνολό της».

«Η δεύτερη αξιολόγηση το φθινόπωρο θα αυξήσει την πίεση στην κυβέρνηση. Καλύτερο για την Ελλάδα σήμερα θα ήταν να είχαμε πρόωρες εκλογές. Αν είχαμε εκλογές θα τις κερδίζαμε και η χώρα θα είχε μια κυβέρνηση προσανατολισμένη στις μεταρρυθμίσεις και όχι μια ανίκανη κυβέρνηση» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top