ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ Γεροβασίλη – ΠΑΣΟΚ: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν»

Για προπαγάνδα την κατηγορεί η Χαριλάου Τρικούπη

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ Γεροβασίλη – ΠΑΣΟΚ: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν»

​Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην πολιτική σκηνή της χώρας αυτή τη φορά ανάμεσα στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Ο. Γεροβασίλη και στο ΠΑΣΟΚ.

Όλα ξεκίνησαν ότι το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σε σχόλιό του μεταξύ άλλων ανέφερε πως «αν η κυρία Γεροβασίλη δεν είχε πάρει διαζύγιο από την αλήθεια θα αναγνώριζε ότι το ΠΑΣΟΚ αντιτάχθηκε και απέτρεψε τις ελεύθερες ομαδικές απολύσεις και το lock out. Η ευθύνη για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ ΑΝΕΛ».

Αμέσως απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, μέσω Twitter, γράφοντας:

«Αυτοί που έφεραν το ΔΝΤ κι επέβαλαν με τη ΝΔ τις πιο ακραίες αντεργατικές πολιτικές καλό θα είναι να απολογηθούν αντί να επιτίθενται @pasok. Κρείττον του λαλείν το σιγάν @pasok».

Φυσικά το ΠΑΣΟΚ δεν άφησε να πέσει κάτω το σχόλιο της κυρίας Γεροβασίλη και επανήλθε, ρίχνοντας ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

«Από εδώ και πέρα θα απολογούνται αυτοί που είπαν τα μεγαλύτερα ψέματα και εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό. Από εδώ και πέρα θα απολογούνται αυτοί που εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και το έκαναν μόνο για την καρέκλα. Χωρίς ίχνος ντροπής συνεχίζεις την προπαγάνδα. Το ΔΝΤ το επέβαλε η κολλητή του Αλέξη Τσίπρα, Α. Μέρκελ», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top