Επεισόδιο την ώρα που μιλούσε ο Τσίπρας: Πολίτης εξερράγη-Πώς αντέδρασε ο Πρωθυπουργός

Δείτε στο video την στιγμή που άρχισε να φωνάζει μέσα στη Βουλή

Επεισόδιο την ώρα που μιλούσε ο Τσίπρας: Πολίτης εξερράγη-Πώς αντέδρασε ο Πρωθυπουργός

​Επεισόδιο δημιουργήθηκε στη Βουλή, την ώρα που στο βήμα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και αναφερόταν στα στοιχεία των ελλειμμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ απαριθμώντας αριθμούς, με την αντιπολίτευση από κάτω να διαμαρτύρεται έντονα για τα λεγόμενα του Πρωθυπουργού.

Όπως θα δείτε τόσο στο video όσο και στις φώτο, ένας πολίτης που ήταν στα θεωρεία εκείνη την ώρα, εξερράγη και άρχισε να φωνάζει «αφήστε τα νούμερα κύριε Πρωθυπουργέ. Την πολιτική μάχη πότε θα την δώσετε; Εγώ είμαι ο αριστερός εδώ πέρα!» με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και να διακοπεί για ελάχιστα δευτερόλεπτα η ομιλία του Πρωθυπουργού.

149593.jpg
«Θα απομακρυνθεί μόνος του ο κύριος» είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας το περιστατικό, είπε απευθυνόμενος στην Ολομέλεια:

149597.jpg
«Καλά μην κοιτάτε πάνω δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά. Δεν χρειάζεται να διακόψουμε την συνεδρίαση. Έχει ξανασυμβεί. Άλλωστε νομίζω ότι όταν δεν αφήνετε έναν ομιλητή να μιλήσει, δίνετε το έναυσμα και σε όσους παρακολουθούν να αρχίσουν να κραυγάζουν».

149596.jpg
Τελικά η ασφάλεια του κτιρίου συνέλαβε τον συγκεκριμένο κύριο, τον οδήγησε στο γραφείο του φρουράρχου και εν συνεχεία θα απομακρυνθεί από το Κοινοβούλιο.

��ΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top