Επίθεση… αγάπης από την κυβέρνηση: Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της λίγο πριν την Ανάσταση

Κατηγορεί τα ΜΜΕ για παραπληροφόρηση – «Η Ανάσταση που προσδοκά ο λαός θα έρθει»

Επίθεση… αγάπης από την κυβέρνηση: Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της λίγο πριν την Ανάσταση

«Τις τελευταίες μέρες και ενόσω μια δύσκολη και σύνθετη διαπραγμάτευση βρίσκεται στο πιο λεπτό σημείο της, γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς εντεινόμενης παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας, από μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Από το ότι η κυβέρνηση δέχθηκε τα πάντα και υπογράφει "στα τέσσερα", μέχρι ότι μας γυρνάνε στη δραχμή ή ότι δεν μιλούν μεταξύ τους οι βασικοί διαπραγματευτές» αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου σε δελτίο Τύπου, με το οποίο εξαπολύει σκληρή επίθεση στα ΜΜΕ.

Τονίζοντας ότι αυτή η τακτική δεν είναι ούτε πρωτόγνωρη ούτε ξένη για την κυβέρνηση, το Μαξίμου κατηγορεί τη διαπλοκή ότι «έχει παίξει τα ρέστα της αρκετές φορές από τον Γενάρη του 2015» και πως «δεν τους έχει απομείνει άλλη ελπίδα».

«Σήμερα, λόγω της ημέρας, αντί άλλης απάντησης και αυτονόητων διαψεύσεων σε πρωτοσέλιδους τίτλους φθηνής προπαγάνδας, στέλνουμε στους εκδότες των συγκροτημάτων της διαπλοκής και στους κομιστές της κίτρινης δημοσιογραφίας, τις ευχές και τη κατανόηση μας. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...» τονίζει το δελτίο Τύπου της κυβέρνησης και καταλήγει: «Καλό Πάσχα σε όλους, μα πιο πολύ στον ελληνικό λαό για την Ανάσταση που προσδοκά, που δικαιούται και, πράγματι έρχεται!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top