Θ. Φωτίου: Εγώ θα έλεγα χειρότερα από αυτά που είπε ο Πολάκης σε δημοσιογράφο!

«Τιμή μου και καμάρι μου» δήλωσε για τα γεμιστά…

Θ. Φωτίου: Εγώ θα έλεγα χειρότερα από αυτά που είπε ο Πολάκης σε δημοσιογράφο!
Όχι μόνο δικαιολόγησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου (μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι) τον συνάδελφό της αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, για την γνωστή του φράση-απειλή ότι έπρεπε να θάψει δημοσιογράφο τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά δήλωσε «καμαρωτή» ότι η ίδια μπορεί να έλεγε τίποτα χειρότερο!
Προσπαθώντας να δικαιολογήσει αυτό που είπε, η κ. Φωτίου ανέφερε ότι «μπορείς να γίνεις έξαλλος και να χάσεις την ψυχραιμία σου», αναφερόμενη στην κριτική που δέχεται η ίδια. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να την παρουσιάσουν σαν «νούμερο» και «γυναικούλα» λόγω της συνταγής για τα… γεμιστά, στην οποία αναφέρθηκε η ίδια δημόσια και αποκρύπτουν ότι είναι καθηγήτρια του Πολυτεχνείου. «Τιμή μου και καμάρι μου τα γεμιστά» πρόσθεσε!
«Επιθετική» ήταν όμως και με τον παρουσιαστή της εκπομπής Γ. Αυτιά, στον οποίο είπε με το «καλημέρα» της τηλεοπτικής της εμφάνισης: «Σε ακούω από το πρωί , κερδίζεις το όσκαρ καταστροφολογίας» ! Αιτία, ότι ο δημοσιογράφος είχε αναφερθεί προηγουμένως στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top