Ανυπότακτος για την πατρίδα, αλλά υποτάχθηκε στη… Μενεγάκη ο νέος σύμβουλος του Τσίπρα

Τα εγκωμιαστικά του tweets για την ξανθιά παρουσιάστρια

Ανυπότακτος για την πατρίδα, αλλά υποτάχθηκε στη… Μενεγάκη ο νέος σύμβουλος του Τσίπρα

​Μπορεί ο νέος σύμβουλος και φίλος του πρωθυπουργού Ν. Καρανίκας να δηλώνει αντιρρησίας συνείδησης και… ανυπότακτος, όμως παρά το… ελεύθερο πνεύμα του δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε δύο γαλάζια μάτια που του έκαναν την… καρδιά κομμάτια.

Διότι, ο κ. Καρανίκας, εκτός από θαυμαστής του Τσε και του Α. Τσίπρα είναι φανατικός θαυμαστής και της… Ελένης Μενεγάκη, όπως αποδεικνύεται μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter.

karanikas1.jpg

karanikas2.jpg
Μάλιστα το 2011 και 2012 δεν δίστασε ακόμα και να κάνει εγκωμιαστικά tweets στην Ελένη, καλώντας την μέχρι και στη Θεσσαλονίκη για να κάνει εκεί μία από τις εκπομπές της.

«Ελένη τι μποτάκια φοράς; Τέλος πάντων και σήμερα κούκλα είσαι», της έγραφε στις 2 Φεβρουαρίου του 2012, ενώ στις 3 Απριλίου της ίδια χρονιάς έγραφε: «Θεά και πάλι η Μενεγάκη».

karanikas3.jpg

karanikas4.jpg

karanikas5.jpg

Τόσο γοητευμένος φαίνεται να είναι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού από την ωραία Ελένη της tv που δεν είχαν τελειωμό τα κομπλιμέντα και οι φιλοφρονήσεις μέσω διαδικτύου.

Στις 18 Νοεμβρίου 2011 μάλιστα της έγραφε: «Το ζήτημα είναι Ελένη ότι δεν μας κοιμίζεις και προσωπικά με διατηρείς ορεξάτο και βλέποντάς σε οργανώνω τις δουλειές μου».

Όλα αυτά βέβαια εν μέσω άπειρων καταγγελτικών tweets για τον καπιταλισμό και την αντιπολίτευση και διθυράμβων για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.

varea.jpg

Να τον χαίρεται ο πρωθυπουργός το νέο του σύμβουλο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top