Αμυράς: Να μας πει ο Τσίπρας για τη διαπλοκή και τα χρέη σε «Αυγή» και «Κόκκινο»

Απίστευτα στοιχεία για τα χρέη του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ – «Θα μας πείτε για τον “πακτωλό χρημάτων” στην Αυγή κ. Φίλη;»

Αμυράς: Να μας πει ο Τσίπρας για τη διαπλοκή και τα χρέη σε «Αυγή» και «Κόκκινο»

Απαντήσεις από τον Νίκο Φίλη για τις καταγγελίες της τέως Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον «πακτωλό χρημάτων» που ο ίδιος φέρεται να διαχειρίστηκε την εποχή που ήταν διευθυντής της εφημερίδας Αυγή ζήτησε ο Γιώργος Αμυράς.

«Ο κ. Φίλης χθες μίλησε πάλι για διαπλοκή κλπ. Εάν θέλουμε να ψάξουμε τη διαπλοκή, εδώ είναι, στην "Αυγή" (σ.σ.: σηκώνει ένα φύλλο της εφημερίδας). Να μας απαντήσει για τον “πακτωλό χρημάτων” για τον οποίο μίλησε η κα Κωνσταντοπούλου. Υπήρχε μαύρο χρήμα; Εγώ δεν υιοθετώ τα όσα λέει, αλλά κάτι θα ξέρει. Όταν λέει ότι σε ένα περιθωριακό -όσον αφορά την κυκλοφορία του- έντυπο που το διαβάζουν 800 άτομα, κυκλοφορούσε πακτωλός χρημάτων, οφείλει να έρθει ο κ. Φίλης και μας απαντήσει επ΄ αυτού» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ο ίδιος, τόνισε στη συνέχεια πως η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει κάποια κανάλια και να ανοίξει κάποια άλλα και πρόσθεσε: «Για να δούμε, όμως, τι συμβαίνει με τον ραδιοσταθμό "Στο κόκκινο". Ο τελευταίος ισολογισμός στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το 2013. Ο κύκλος εργασιών ήταν 86.687 ευρώ. Τα αποτελέσματα προ φόρων ήταν ζημιογόνα, δηλαδή μπήκε μέσα, κατά 1.013.522 ευρώ. Όσον αφορά τα χρέη σε ασφαλιστικούς οργανισμούς; Έχει να πληρώσει εισφορές το κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, ποιος ξέρει από πότε. Χρωστά στα ταμεία 974.915 ευρώ! Το, δε, υπόλοιπο των ζημιών ανέρχεται σε 5.639.076 ευρώ»!

«Κατά τ’ άλλα, ο λαλίστατος κ. Φίλης τσιμουδιά» τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος αναρωτήθηκε εάν οι χθεσινές διακηρύξεις του πρωθυπουργού ότι «τώρα θα πληρώσουν όλοι τα χρέη τους», ισχύει και για το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top