Ν. Χατζηνικολάου: Τα επεισόδια κατά Κουμουτσάκου έχουν περίεργο άρωμα

«Απορίας άξιο που οι τραμπούκοι επιτέθηκαν σε έναν από τους πιο αξιόλογους βουλευτές»

Ν. Χατζηνικολάου: Τα επεισόδια κατά Κουμουτσάκου έχουν περίεργο άρωμα

Για περίεργο «άρωμα» στην άγρια επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο έκανε λόγο ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, τονίζοντας ότι μένει να φανεί εάν και από ποιους ήταν υποκινούμενοι «οι τραμπούκοι».

«Είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα τραμπούκων που δεν είχαν σχέση με το κύριο σώμα των διαδηλωτών, δηλαδή τους Ποντίους που συρρικνώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να διατρανώσουν τις θέσεις τους για τη Γενοκτονία και τους βασανισμούς που έχουν ��ποστεί. Είναι απορίας άξιο που επέλεξαν οι τραμπούκοι για θύμα τους έναν βουλευτή από τους καλύτερους του ελληνικού κοινοβουλίου, ο οποίος φημίζεται και για τη μετριοπάθεια του και τη σοβαρότητα του, ο οποίος βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τη διαδήλωση των Ποντίων» είπε ο εκδότης των Real News «Αγορά».

«Είναι να απορεί κανείς ποιοι οργάνωσαν αυτή την επίθεση. Όπως είναι να απορεί και για το ότι υπήρχε ελάχιστη αστυνομική δύναμη. Αλλά και αυτοί που ήταν εκεί μου έδωσαν την αίσθηση ότι είναι… τροχονόμοι. Δεν τους είδα να συλλαμβάνουν κανέναν, μου έδωσαν την αίσθηση ότι κάνουν τους τροχονόμους στις κλωτσιές και τις μπουνιές. Μόνο μετά από πολύ ώρα, και αφού είχε δαρθεί ανηλεώς ο κ. Κουμουτσάκος, εδέησαν να κάνουν ανθρώπινη ασπίδα και να τον προστατέψουν» σχολίασε ο κ. Χατζηνικολάου, επισημαίνοντας ότι περιμένει να ακούσει ποιοι θα συλληφθούν για αυτή την ιστορία καθώς και να φανεί εάν ήταν υποκινούμενοι «γιατί τα επεισόδια αυτά έχουν περίεργο άρωμα».

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, «επειδή έχουμε και μια δίκη στελεχών πολιτικού κόμματος εν εξελίξει, θέλω και εγώ και όλη η ελληνική κοινωνία να δούμε εάν έχουν καμία σχέση με το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα. Αν έχουν, είναι διπλή η απορία μου. Διότι τότε θα πρόκειται για πολύ μεγάλο πολιτικό θράσος: την ώρα που δικάζονται για δολοφονία και για βαριά επεισόδια στην Αθήνα και άλλες πόλεις, να συνεχίζουν να πυροδοτούν την οξύτητα στον τόπο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top