Την κόλλησε... στον τοίχο: Οι φωτογραφίες Μέρκελ-Τσίπρα που συζητήθηκαν!

Γιατί η καγκελάριος είπε μετά το τέλος της μίνι Συνόδου «είσαι ευτυχής Αλέξη;»

Την κόλλησε... στον τοίχο: Οι φωτογραφίες Μέρκελ-Τσίπρα που συζητήθηκαν!

Περισσότερο και από την ίδια τη μίνι Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό έχουν συζητηθεί οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ σε… στενό τετ-α-τετ.

slide_459988_6205276_free.jpg
Στο περιθώριο της συνόδου και πριν εκδοθεί το τελικό ανακοινωθέν, ο πρωθυπουργός και η γερμανίδα καγκελάριος είχαν μια σύντομη συνομιλία, όπου ο κ. Τσίπρας… έχει κολλήσει την Μέρκελ στον τοίχο.

tsipras_merkel1-735x450.jpg
Η καγκελάριος φαίνεται να ακούει προσεκτικά τον κ. Τσίπρα, ενώ σε μία από αυτές ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει… επεκταθεί και έχει ακουμπήσει και το χέρι του στον τοίχο στον οποίο ακουμπά η Μέρκελ!

«Είσαι ευτυχής Αλέξη;»

Όπως, εξάλλου, αναφέρει η Die Welt, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφραζε συνεχώς αντιρρήσεις μέχρι αργά το βράδυ για την τελική ανακοίνωση.

«Στις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα, η καγκελάριος είναι καλά εξασκημένη. Είναι ο λόγος που κράτησε την υπομονή της μέχρι τέλους» τονίζει η γερμανική εφημερίδα, η οποία αποκαλύπτει πως όταν το δείπνο τελείωσε και είχε διαμορφωθεί η τελική ανακοίνωση μετά από πολλές αλλαγές, γύρισε και είπε στον Έλληνα πρωθυπουργό: «Είσαι ευτυχής Αλέξη;».

* Οι φωτογραφίες είναι από το Associated Press

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top