Σακελλαρίδης-Τζίμα: Βραδινές βόλτες και φαγητά στο Κολωνάκι-Τι συμβαίνει μεταξύ τους-ΒΙΝΤΕΟ

Η κοινή εμφάνιση που έκανε τις φήμες να οργιάσουν!

Σακελλαρίδης-Τζίμα: Βραδινές βόλτες και φαγητά στο Κολωνάκι-Τι συμβαίνει μεταξύ τους-ΒΙΝΤΕΟ

​Ένας λογοτεχνικός περίπατος ήταν αρκετός για να δώσει τροφή για σχόλια και κουτσομπολιό!

Ο λόγος για τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και μια γνωστή δημοσιογράφο μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, που πήγαν μαζί για να... χαζέψουν βιβλία, κάνοντας τις φήμες περί νέου ειδυλλίου να οργιάσουν.

Πρόκειται για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την δημοσιογράφο του Mega, Ράνια Τζίμα, που σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Τatianalive» βρέθηκαν μαζί σε Έκθεση Βιβλίου.

sakellaridis.jpgrania.jpg

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και η ξανθιά δημοσιογράφος κάθισαν αρκετή ώρα στην έκθεση διαβάζοντας τίτλους βιβλίων, ενώ φήμες λένε ότι οι δυο τους διατηρούν "μυστήρια" σχέση.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος Σακελλαρίδης και η κα Τζίμα βγήκαν έξω μαζί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους έχουν θεαθεί να χαζεύουν βιτρίνες και να γευματίζουν σε εστιατόριο στο Κολωνάκι. Άλλες πηγές λένε ότι οι... βραδινές βόλτες αρέσουν ιδιαιτέρως στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και στην δημοσιογράφο! Ίσως οι βραδινοί περίπατοι αποφορτίζουν τον κ.Σακελλαρίδη και την κα Τζίμα από την σκληρή καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της μέρας!

Από την πλευρά του πάντως ο κ.Σακελλαρίδης, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής, είπε πως είναι... απλά φίλοι με την κα Τζίμα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top