Στο catwalk της Βουλής είδαμε: Το σέξι φόρεμα της Όλγας,την κίτρινη φούστα της Τζάκρη και άλλα!

Δείτε τι φόρεσαν οι βουλευτίνες στις προγραμματικές δηλώσεις του Τσίπρα

Στο catwalk της Βουλής είδαμε: Το σέξι φόρεμα της Όλγας,την κίτρινη φούστα της Τζάκρη και άλλα!

​Στην «τρίχα» εμφανίστηκαν την Δευτέρα στο Κοινοβούλιο οι βουλευτίνες! Σικ συνολάκια, trendy κοσμήματα και επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα κυριάρχησαν στις προγραμματικές δηλώσεις του κ.Αλέξη Τσίπρα, με το μαύρο φόρεμα της Όλγας Κεφαλογιάννη με το χαρακτηριστικό φερμουάρ στην πλάτη να μαγνητίζει τα βλέμματα!

olga.jpgolgas2.jpg

Η πρώην υπουργός Τουρισμού και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συνδύασε το μαύρο φόρεμα με χρυσούς κρίκους και ένα χρυσό δαχτυλίδι, έπιασε τα μαλλιά της μια απλή κοτσίδα, η οποία αναδείκνυε το όμορφο πρόσωπο της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ιδιαίτερα απαλό.

olgas4.jpg

Ασπρόμαυρο σύνολο επέλεξε για τρίτη συνεχόμενη μέρα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τόσο στην ψηφοφορία για τον πρόεδρο της Βουλής, όσο και στην συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, αλλά και χθες, "ψήφισε" τον πιο ωραίο και κλασικό συνδυασμό! Τα ρούχα της σέταρε με διακριτικά ασημένια κοσμήματα, απαλό μακιγιάζ και ...κόκκινο μανό στα νύχια!

dora5.jpgdoras.jpg

doras2.jpg

Η «Κάρι Μπράτσο» του ΣΥΡΙΖΑ κα Θεοδώρα Τζάκρη εμφανίστηκε με ένα ...καναρινί σύνολο και τις 12ποντες γόβες της, που ποτέ δεν αποχωρίζεται! Έχοντας ένα σταυρουδάκι στο λαιμό και ένα ασημένιο ρολόι στο αριστερό χέρι η υφυπουργός Βιομηχανίας δεν πέρασε απαρατήρητη, αντιθέτως και να ήθελε κάποιος δεν μπορούσε να μην την παρατηρήσει, αφού το κίτρινο είναι από τα χρώματα που βγάζουν μάτι!

tzakri.jpgtzakri2.jpg

tzakri3.jpg

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη φόρεσε το αγαπημένο της λεοπάρ ζακετάκι, το οποίο συνδύασε με μαύρο t-shirt, μαύρο παντελόνι και κόκκινο κραγιόν. Η βουλευτής του Περισσού Αλέκα Παπαρήγα και πρώην γγ του ΚΚΕ, ήταν ιδιαίτερα απλή, ενώ το μαύρο ρολόι της με το …πλαστικό λουράκι και το τσαντάκι ταχυδρόμου, ήταν τα αξεσουάρ που θα της αφαιρούσε η fashion police αν... υπήρχε!

lianias.jpgalekas.jpg

Η βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Κατερίνα Μάρκου, η οποία συζητήθηκε πολύ το Σάββατο, όταν εμφανίστηκε πρωινιάτικα στην Ολομέλεια με κατακόκκινο hot τοπάκι και ασορτί παντελόνι, ήταν την Δευτέρα πολύ σεμνή! Με total white σύνολο, πολλούς κολιέδες στο λαιμό και κόκκινο κραγιόν η κα Μάρκου τράβηξε πάλι τα βλέμματα και ας τα άφηνε όλα στην φαντασία!

markou.jpgmarkou2.jpg

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά φόρεσε μαύρο παντελόνι με μια τιρκουάζ μακριά φαρδιά μπλούζα και ένα μαύρο κολιέ! Ήταν απαλά βαμμένη, καθόταν σκεπτική και κάπως ...προβληματισμένη.

fofis.jpgfofis2.jpg

Με… κόκκινο της φωτιάς εμφανίστηκε η Θεανώ Φωτίο��! Μπορεί η μπλούζα να φώτιζε την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, ωστόσο η πορτοκάλι τσάντα της ήταν ...μάλλον μια λάθος επιλογή στην συγκεκριμένη εμφάνιση!

theano.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top