Στενοχωρήθηκε η Κόλλια-Τσαρουχά: Θα μας λείψει ο Δημήτρης Καμμένος

«Γίνεται προσπάθεια να απαξιωθούν οι ΑΝΕΛ για να αλλάξει εταίρο ο Τσίπρας»

Στενοχωρήθηκε η Κόλλια-Τσαρουχά: Θα μας λείψει ο Δημήτρης Καμμένος

Τη στενοχώρια της για την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου δεν μπορεί να κρύψει η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, η οποία τόνισε πως βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια για την απαξίωση των ΑΝΕΛ.

«Θα λείψει ο Δημήτρης Καμμένος από την κυβέρνηση. Χρειάζεται προσοχή στο τι λέμε, πώς λειτουργούμε, αλλά η προσπάθεια που γίνεται για να απαξιωθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και να χρειαστεί ο κ. Τσίπρας να αλλάξει εταίρο στην κυβέρνηση είναι κάτι το οποίο φαινόταν και πριν τις εκλογές και τώρα φάνηκε από την αρχή» είπε η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, η οποία στάθηκε στις αρνητικές δηλώσεις που είχε κάνει ο Μάρτιν Σουλτς για τους ΑΝΕΛ πριν από μερικούς μήνες.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, η κα Κόλλια-Τσαρουχά φάνηκε να αποδέχεται τις εξηγήσεις του κ. Καμμένου: «Όταν κάποιος με κάποιους συνεργάτες εκφράζει πριν από χρόνια, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει αλλάξει άποψη ή ότι αυτό που έχει εκφραστεί θα τον ακολουθεί και σε μια άσκηση κάποιας εξουσίας».

Τέλος, αναφορικά με τις ενστάσεις που εγείρουν ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπουργοποίηση του Μάρκου Μπόλαρη, επισήμανε: «Όταν ασκείς μια εξουσία κάνεις και λάθη και παραλείψεις. Δεν το είδα το θέμα σε όλη την έκταση. Δεν μπορούμε να αυτοαναιρούμαστε και να απαξιώνει ο ένας τον άλλον πια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top