Για «ιδεοληψία» μιλά η ΝΔ, για «ακροδεξιά ρητορεία» την κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα μεγάλη κόντρα ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό

Νέα μεγάλη κόντρα ξέσπασε μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό.

Αφορμή η ανακοίνωση της ΝΔ που καταλόγισε «τεράστιες ευθύνες των συνεταίρων της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» και τους καταλόγισε ότι «αιχμάλωτοι στις ιδεοληψίες τους, ανεπαρκείς και ανεύθυνοι έπνιξαν ξανά το κέντρο της Αθήνας (πλατεία Βικτωρίας) με παράνομους μετανάστες, που επιβιώνουν σε άθλιες συνθήκες, προκαλώντας σοβαρά ζητήματα δημόσιας υγιεινής και ασφάλειας».

Η ΝΔ υποστηρίζει ακόμα ότι τα δύο κόμματα ότι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τους πόρους που διαθέτει στη χώρα μας η Ε.Ε. γι�� την οργάνωση αναγκαίων υποδομών και ότι «έστειλαν προς τα έξω την εικόνα μιας χώρας ξέφραγο αμπέλι, με αφύλακτα σύνορα».

Απαντώντας στη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «ακροδεξιά ρητορεία». Υποστηρίζει συγκεκριμένα ότι «η ΝΔ συνεχίζει στον ίδιο ολισθηρό δρόμο του ανέξοδου λαϊκισμού και της ακροδεξιάς ρητορείας για να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες της στο προσφυγικό ζήτημα» και συμπληρώνει: «Δεν είναι απλώς ανίκανοι, είναι και επικίνδυνοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top